Om at være Buzzador

I løbet af november og december har jeg buzzet lidt om Doves Intensive Repair produkt, fordi jeg er Buzzador. Måske ved I, hvad det er, og hvis ikke vil jeg lige forklare jer det. Det startede med, at jeg tilmeldte mig som Buzzador og tog en kort “uddannelse”, hvor jeg svarede på nogle spørgsmål på nettet. Herefter blev jeg så godkendt til at buzze om udvalgte produkter. Denne gang var det Dove, og tidligere har jeg buzzet om Love Film og Santa Maria. Jeg vælger selv, om jeg vil sige ja til at buzze om et produkt.

I forbindelse med Dove fik jeg tilsendt en Dove Intensive Repair shampoo og en Dove Intensive Repair hårkur i normale størrelser til mig selv samt 20 stk. med 50 ml hårkur til at dele ud af. Jeg skulle teste hårkuren, som er en balsam og hårkur i en med en ny formel. Og den er altså godkendt, for jeg er helt vild med den ultra bløde konsistens. Herefter skulle jeg fortælle veninder, familiemedlemmer, kollegaer etc. om hårkuren. Dette indebar den nye formel, virkningen, prisen mv. Sammen med hårkuren delte jeg en lille brochure om produktet ud samt et track kort, så Buzzador kunne følge med i min buzzen. Produkterne modtog jeg gratis som tak for at fortælle om produktet.

Hvis det ikke giver mening, så må I altså endelig skrive til mig, haha. Og hvis I ikke er Buzzadorer, men gerne vil være det, så skriv en kommentar her med jeres e-mail. På den måde kan jeg tilmelde jer og få lidt point ud af det. Jo flere point, jo større chance er der for at blive udvalgt igen. Er I Buzzadorer i forvejen, eller er det noget, I gerne vil prøve?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

10 Comments

 1. 22. december 2013 / 20:38

  Det lyder spændende. Efter al den snak der har været om bloggere og sponsorerede indlæg samt gaver har jeg dog bare et spørgsmål: skal den slags også opgives til skat? Hvis ikke, så vil jeg rigtig gerne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. december 2013 / 16:36

   Det er et rigtig godt spørgsmål og ikke noget, jeg har tænkt over. Nu er det her ikke kun for bloggere men for alle, men derfor skal der vel stadig betales skat. Men det kan jo ikke være ret meget for en shampoo og en hårkur.. Skriv evt. til Buzzador og hør deres synspunkt 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     24. december 2013 / 13:26

     Jeg sender dig en invitation så 🙂

 2. 22. december 2013 / 00:43

  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve, hvid ikke det koster mig noget.

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 00:44

   Det gør det ikke 🙂 Der er nogle kampagner, hvor det f.eks. er en dyr ting som en Philips wake-up Light. Her kan du måske få den med 50% rabat, men så kan du vælge at sige nej til at deltage. Jeg sender dig en invitation 🙂

 3. 21. december 2013 / 21:50

  Hej!! Jeg var lige ved at blive det, men så lige i sidste minut så fik jeg kolde fødder, jeg ved ikke om det er noget plat men jeg blev usikker på om jeg lod mig lokke til noget, jeg ikke kunne leve op til eller som ville komme til at tage en masse tid! Men det er meget at høre noget om det fra en som selv er gået i gang!!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 00:37

   Så var det godt, jeg skrev indlægget 🙂 Der er ingen kat i sækken her. I hvert fald ikke nogen, jeg har stødt på 🙂 Det er godt at have sin sunde fornuft og mavefornemmelse i behold, inden man ender i et pyramidespil eller lign. 🙂

 4. 21. december 2013 / 18:30

  Det har jeg aldrig hørt om før… men det lyder da som en udemærket markedsføringsstrategi… win-win… de får spredt budskabet og modtagerne får en lille prøve 🙂 Smart 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. december 2013 / 00:36

   Skægt, der er ellers andre, der har blogget om det før 🙂
   Ja, det er super smart tænkt på 🙂 Jeg synes bare, det er hyggeligt og kan jo selv vælge at sige nej 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!