Ole Henriksen African Red Tea Exfoliating Lip Salvation

Den seneste tilføjelse til min samling af læbepomader, og den er ellers stor efterhånden, er denne fra Ole Henriksen. Det er egentlig ikke en almindelig læbepomade men mere en eksfoliering og læbepomade i samme produkt. Jeg har længe gerne ville prøve denne African Red Tea Exfoliating Lip Salvation, men jeg har været for usikker på, om der var store skrubekorn i. Det er der ikke. Det er bitte små korn, som knap kan mærkes, og de skal bare blive på læberne og ikke vaskes af igen. Selv min kæreste synes ikke, de er generende.

Mine læber har ikke været tørre, siden jeg tog denne læbepomade i brug, så den bliver en life saver her til vinter. Læbepomaden er rig på antioxidanter, da den indeholder bl.a. afrikansk, rød te samt plejende plante ekstrakter. Det er med til at holde læberne bløde og fugtede. Præcis som jeg har oplevet den indtil videre. Ole Henriksens læbepomade har en vejl. udsalgspris på 155kr, men kan købes lige HER hos Billigvoks.dk til 109kr.

Nu vil jeg gøre mig klar. Manden i mit liv fyldte 30 år i torsdags, og han skal fejres igen i dag med både familie og venner. Min gave er en surprise, så den må han vente med til i næste uge.

Produktet er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   15. november 2014 / 21:24

   Det er den også. Du må prøve den 🙂

 1. Ida
  15. november 2014 / 09:37

  JEg har ikke prøvet den, men det lyder da bestemt som en jeg bør anskaffe mig, med de tørre løber jeg plejer at have til vinter.
  Og stort stort tillykke med M. Håber at I får en fantastisk dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. november 2014 / 21:24

   Ja, jeg glæder mig til at bruge den gennem hele vinteren 🙂 Og så koster den jo ikke alverden.
   Tusind tak, og tak for din sms i morges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!