Ønsker og spørgerunde

Selvom det er min blog, og mig der sætter dagsordenen, skal det ikke altid handle om mig. Derfor vil jeg i dette indlæg høre jer, om der er nogle ting, I gerne vil se mere til på bloggen? Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, haha. Jeg har i hvert fald besluttet mig for, at det må være på tide at få købt et kamera stativ, så jeg kan få forevigt nogle flere outfit til jer. Det ved jeg, nogle af jer har ønsket tidligere.

For ikke at gøre noget stort ud af det, kan I her i samme indlæg stille spørgsmål til mig, hvis der er noget, I er nysgerrige omkring. Lad os kalde det en spørgerunde. Det er nemlig snart 2 år siden, der var en spørgerunde på bloggen sidst, og svarene er desværre gået tabt, efter jeg skiftede væk fra BlogHQ i sin tid. I må spørge mig om alt mellem himmel og jord, og så vil jeg forsøge at svare på bedste vis. Eksempler på emner kan være job, studie, bolig, forhold, madvaner, garderobe, musik, film. Ja, hvad I nu gerne vil vide noget om i forhold til mig som person. Jeg laver et indlæg, hvor jeg samler op.

Sidst men ikke mindst. Tusind tak fordi I læser med og er så søde til at kommentere. Det betyder alverden for mig. Rigtig god torsdag på den anden side af skærmen.

Share:

11 Comments

 1. Trine Lykke
  10. april 2014 / 20:40

  Hvor ser du dig selv om fem år? – Det er okay at drømme 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. april 2014 / 23:44

   Godt spørgsmål 🙂 Jeg kan jo give et realistisk og et drømme bud, haha 🙂

 2. Anne Cathrine
  10. april 2014 / 17:10

  Ja, hvad er dine yndlings blogs? 🙂
  Og hvad fik dig selv til at begynde med at blogge?

  • Lullumut
   Forfatter
   11. april 2014 / 23:43

   Rigtig gode spørgsmål, tak for dem 🙂

 3. Ida
  10. april 2014 / 17:09

  Ja lidt mere om bolig og de projekter du har gang i 🙂
  Og jeg kunne godt tænke mig at høre om du har fået nogle yndlings beauty produkter, gennem tiden 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. april 2014 / 23:43

   Tak, det kigger jeg ind i 🙂
   Og jo, det har jeg bestemt 🙂 De kommer med i indlægget 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. april 2014 / 23:43

   Jeg skal gøre mit bedste 🙂
   Tak, gode spørgsmål 🙂

 4. Mille Emilie
  10. april 2014 / 11:10

  Flere outfits ja… og gerne boligindlæg, de er ret hyggelige 🙂

  Jeg kunne derudover godt tænke mig at høre om hvordan en helt almindelig dag er for dig? Du ved fra du står op-agtigt til du går i seng.. Giver det mening? Hehe..

  Hvor tror du at du er om 5 år? Bolig, job, mand/børn osv. Du snakkede tidligere om at du godt kunne tænke dig en større bolig eksempelvis.

  Spændende 🙂 Tak for en god blog Lullu!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. april 2014 / 23:42

   Haha, bolig ved jeg ikke, om jeg kan skrive så meget om med min beskedne 2-værelses, men det er bestemt en interesse, der vokser hos mig, så det vil jeg tænke over at få inkorporeret 🙂
   Det giver rigtig god mening, og det er et super spørgsmål 🙂
   Tak for dine mange gode spørgsmål, og må jeg også takke for en skøn blog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!