Økologiske solplejeprodukter fra Mellisa

Reklame[Please use the translate button in the upper right corner for the post in another language]. Jeg havde egentlig besluttet mig for, at jeg ikke kunne nå at udgive denne anmeldelse i år. Men nu har vejret opført sig eksemplarisk de sidste dage, så her kommer den. Denne sommer har jeg testet økologiske solplejeprodukter fra Mellisa. Mellisa er et dansk hudplejemærke, som har eksisteret siden 1986. Det var Louise Melissas mor, som startede mærket hjemme ved køkkenbordet. Og uanset hvordan vejret bliver i resten af september. Og om du skal ud at rejse senere på året. Så skal du huske at komme lidt solcreme i din dagcreme. Året rundt. Det vil huden nemlig have godt af.

Økologiske solplejeprodukter fra Mellisa

Udseende: Produkterne er pæne. Meget enkle, minimalistiske og jordnære. Jeg er ret vild med de gullige grene rundt om cirklen.

Materiale: Begge produkter kommer i et materiale af plastik. Det gør dem nemme at have med i strandtasken eller i kufferten.

Konsistens: Selve solcremen er lidt anderledes i konsistensen. Det er sikkert helt normalt for en økologisk solcreme. Men den er bare anderledes, end hvad jeg kender. Det betyder ikke noget, for den er god at massere ind i huden. Aftersun Lotion fra Mellisa er lidt mere almindelig i cremen.

Virkning: Solcremen har passet godt på min hud ude i solen. Når jeg altså har husket at bruge den. Og lotionen har gjort det godt om aftenen efter en varm sommerdag.

Duft: Der er ingen parfume i produkterne, så de dufter ikke af noget.

Pris/køb dem her: Du finder begge produkter i bl.a. Matas. Solcremen med faktor 30 koster 169kr, og solcremen med faktor 20 står til 159kr. Melissa Aftersun Lotion koster 139kr. Alle tre produkter indeholder 150 ml. Jeg er ikke fan af priserne, som er i den dyre ende. Men. Det er dansk hudpleje, og det er økologisk. Så kan det vel næppe gøres billigere. Og hvis du alligevel køber dem i Matas, kan du jo holde øje med deres gode rabatter. Plus der optjenes Club Matas point.

Andre produkter fra samme mærke: Der findes et hav af produkter fra Mellisa. Find et stort udvalg HER.

Produkterne er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

2 Comments

 1. 17. september 2016 / 21:58

  Jeg har hørt at de skulle være rigtig gode deres produkter 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. september 2016 / 11:29

   De er nemlig rigtig gode 🙂 Jeg har også prøvet en vaskegel fra Melissa, og den var jeg også begejstret for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!