o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og baby

o.Moi hudpleje til mor og babyJeg elsker at blive introduceret for nye skønhedsprodukter og ikke mindst at teste dem. Da jeg var gravid, fik jeg tilsendt disse fire produkter fra det danske skønhedsmærke o.Moi. En creme til den gravide mave og en creme til baby samt to mindre prøver på ansigtscreme og ansigtsolie. Jeg har været glad for at bruge produkterne, og her kommer min anmeldelse af dem.

Lidt baggrundsinformation omkring o.Moi

Hudpleje brandet o.Moi er skabt af Kristèle Sun, som pt. er bosat i Aarhus. Kristèle er meget passioneret omkring hudpleje, essentielle olier samt alle fordelene herved. Flere af o.Moi produkterne har vundet forskellige awards, og nogle af dem har også modtaget Allergy Cerified certifikatet. Det kan du se under de enkelte produkter. Under de forskellige produkter kan du også læse om den nøjagtige anvendelse, og du kan også se små guidede videoer under nogle. F.eks. under olierne. Ved bestilling for over 450kr. hos o.Moi får du gratis fragt inden for Danmark.

o.Moi Le Baume de Maman – Creme til mor

Mens jeg var gravid, brugte jeg denne creme o.Moi Le Baume de Maman på min store mave. Cremen er meget blødgørende og kan bruges af gravide både under og efter en graviditet for at undgå tør hud, kløe og strækmærker. Jeg brugte den i lidt over tre måneder, indtil fødslen, og var meget glad for den. I begyndelsen af min graviditet brugte jeg den klassiske Bio-Oil, men da jeg hørte, netop den indeholdt A vitamin, stoppede jeg øjeblikkeligt med at bruge den. A vitamin er eftersigende ikke godt at bruge i forhold til et foster inde i maven. Bio-Oil er en olie, og denne er en balsam, som varmes mellem fingrene og smøres ud. Jeg kan huske, jeg var lidt skeptisk for, om den fungerede lige så godt. Det gjorde den heldigvis. Bedre endda. Den blev hurtigt blød og meget nem at arbejde rundt på maven. Samtidig slap jeg for at have olie løbende ned ad armen eller maven.

Jeg brugte den næsten hver aften, når jeg lagde mig i sengen. Jeg regnede med, jeg ville få brugt bøtten op hurtigt, men der var stadig omkring halvdelen tilbage efter fødslen. Derfor kunne jeg passende fortsætte med at bruge den på maven bagefter. Om det er cremens skyld, ved jeg ikke, men jeg har ikke et eneste strækmærke på min mave, selvom jeg tog 15 kg. på og tabte dem igen hurtigt. Cremen indeholder avokado, sheasmør, macadamianød og baobab. 100 ml. af denne creme koster 345kr. Find den HER.

o.Moi Le Baume de Bébé – Creme til baby

Generelt skal du være lidt påpasselig med, hvad du smører din baby ind i. Især din nyfødte baby. Min lille dreng har ikke været helt heldig. Allerede inden han kom hjem fra hospitalet, havde han fået øjenbetændelse. Så fik han rød numse. Bagefter var det arp i hovedbunden. Og så døjede vi i nogle måneder med meget slemt udslæt, især på hans bløde, buttede babykinder. Sidstenævnte resulterede desværre i nogle forskellige skrappe cremer fra apoteket, som vi ikke har turde undvige fra. Så sent som i dag fik han lidt på kinderne.

Kroppen derimod er en helt anden historie, og derfor smører jeg fra tid til anden hans ben og arme ind i creme. Bl.a. i denne o.Moi Le Baume de Bébé. Det er en god fedtet creme, som han får lov til at sovse lidt rundt i. Jeg har mest brugt den i de kolde vintermåneder, eller når vi har været i svømmehallen. Mens det har været 25-30 grader har jeg undgået at smøre ham ind, fordi han har svedt så meget. Cremen indeholder bl.a. sheasmør, og en bøtte med 100 ml. i koster 235kr. Den finder du HER.

o.Moi Neroli Face creme – Ansigtscreme

Sammen med de to cremer til graviditeten og til baby modtog jeg også to andre produkter. Den ene var o.Moi ansigtscremen med neroli olie. Neroli er en orangeblomst, som har den her lidt citrus-agtige duft. I starten var jeg ikke så begejstret for duften, men den voksede på mig. Den giver sådan en rar spa-følelse, og dét kan jeg altså gode li’. Neroli olie passer til alle hudtyper men er især velegnet til tør og sensitiv hud, og olien er med til at forny cellerne og øge elasticiteten i huden. Herved udsætter den ældningstegn. Da jeg er 32 år, er det selvfølgelig en ret skøn egenskab for en creme at have, haha. Cremen er skøn og blød, og min hud ville elske at svøbe sig i den hver dag. Ansigtscremen indeholder foruden neroli olie bl.a. aloe vera, a vitamin og e vitamin. 10 ml. koster 109kr, og 50 ml. koster 459kr. Find dem begge HER.

o.Moi Soothing Facial Oil – Ansigtsolie

Det sidste produkt jeg prøvede fra o.Moi i denne omgang var o.Moi Soothing Facial Oil. Denne ansigtsolie passer til alle hudtyper og er både velegnet til olieret hud såvel som sensitiv hud. Den indeholder bl.a. ferskensten samt jojoba olie. Olien er meget nem at arbejde ind i huden og absorberes hurtigt. Ikke noget med at gå og være fedtet. Denne vinter blev jeg for alvor vild med ansigtsolie, og denne olie er rigtig god. Med den i ansigtet føler jeg mig meget rolig og nulstillet. Som i spa himlen. 10 ml. af denne olie koster 119kr, mens 30 ml. koster 349kr. Find begge to HER.


Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!