Nyt til væggen fra Hagedornhagen

Lige inden jeg rejste, fik jeg de her fire smukke billeder af min søster. Hun skifter ofte stil i hjemmet, og nu passede de altså ikke ind i den franske landstil. Det er fint med mig. One woman’s trash is another woman’s treasure, som man siger. Tak søs!

Jeg synes, sommerfugle er så smukke, så jeg er naturligvis vild med billederne, som jeg skal have fundet en ledig væg til i min lejlighed. Mon ikke de skal hænge over mit spisebord. Der hænger i forvejen et billede, som jeg gerne vil have skiftet ud. Sommerfugle hører bestemt ikke kun til i sommerhuse, så jeg er sikker på, det bliver rigtig fint. Billederne er alle fra Hagedornhagen, og til de interesserede kan de købes hos bl.a. Luxo Living HER og hos Kaiku HER. Og der er også andre Hagedornhagen motiver, hvis du ikke lige er til sommerfugle. Falder de i din smag?

Share:

14 Comments

 1. Simone - an ode to fashion
  18. august 2014 / 13:49

  De er godt nok fine! Det er en vældig sød søster, du har 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. august 2014 / 16:15

   De pynter så fint på stuevæggen 🙂 Ja, uden tvivl 🙂 Hun fik også lidt med hjem fra New York 😉

 2. Katrine Guldbæk
  17. august 2014 / 16:31

  Hvor er de bare vildt fine og anerledes. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. august 2014 / 20:02

   Ja, nu er vi lidt træt af at se på bykort ik´ 😉 Der findes alligevel ikke nogen plakat med min by, så jeg er hoppet på sommerfugle i stedet 🙂

 3. 17. august 2014 / 11:09

  Det er super, når man kan overtage ting / give ting væk på den måde. En god form for genbrug, der spreder glæde på et nyt sted 🙂 De er rigtig fine!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. august 2014 / 20:01

   Jeg kunne ikke være mere enig 🙂 Og vi gør det rigtig meget i min familie. Faktisk venter jeg på, min søster skal overtage noget elektronik fra mig, som jeg ikke får brugt selv 🙂 Tak 🙂

 4. Ida
  17. august 2014 / 10:24

  De er super fine 🙂 Og de falder bestemt også i min stil og ville slet ikke passe ind i mine forældres sommerhus 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   17. august 2014 / 19:56

   Tak 🙂 Uh, du har også så fine bykort hjemme på din væg 🙂 What!? Og hvornår bliver jeg inviteret op i det sommerhus?

  • Lullumut
   Forfatter
   17. august 2014 / 19:49

   Jeg er også glad for dem, og nu hænger de endda på væggen 🙂 Nu har nu også en fin flamingo derhjemme 🙂

 5. 16. august 2014 / 21:41

  Ej hvor er de fine! Send dem til Herning, når du bliver træt af dem….. 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. august 2014 / 22:22

   De er simpelthen så fine 🙂 Du må se de andre motiver også 🙂 Haha, jeg skal tænke på dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. august 2014 / 19:00

   Ja, vi er ret gode til at dele med hinanden 🙂 Når jeg ses med min mor og min søster, så bytter vi altid poser med lidt godter 🙂 Faktisk kommer min søster i morgen og henter noget, som jeg ikke selv får brugt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!