Nyt på bloggen – Topbar

Nå, jeg har givet op på det der søvn og kastet mig ud i et blog indlæg til jer i stedet. Er ikke fan af det der jetlag. Håber jeg kan holde mig vågen til i aften og så ellers få sovet ud til i morgen, så jeg kan være frisk på job mandag morgen. Wish me luck.

Jeg vil lige gøre jer opmærksomme på, at der er kommet en ny, fin topbar her på bloggen. Det er den sorte bjælke lige oven over min header, det drejer sig om. Synes selv den er ret fin. Der er ikke tale om noget netværk ligesom f.eks. Bloggers Delight eller LookLab. Det er bare lidt link love til nogle søde og dygtige bloggere derude. Det kan godt blive lidt ensomt her i blogland til tider, så vi må jo bakke op om hinanden. Kig endelig forbi de andre piger. Måske I får et par nye favoritter. Men husk endelig at komme tilbage her igen, haha. Og i øvrigt, så får det ingen indflydelse på min blog, som vil fortsætte som vanligt. Håber I vil tage godt imod topbaren.

Share:

10 Comments

 1. 10. august 2014 / 19:58

  Det var da en genial ide med den top bar.
  Masser af blog-love til jer alle sammen <3

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 20:03

   Så fedt du synes om det 🙂 Tusind tak, og i lige måde 🙂

 2. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  10. august 2014 / 08:44

  Håber ikke jeg får for meget jetlag når jeg kommer hjem 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 16:33

   Det kan du nok godt desværre forvente 🙁 Håber ikke du skal på job samme dag eller dagen efter..

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2014 / 16:33

   Fedt du synes om det 🙂
   Mange tak, jeg håber, jeg er ved at være igennem nu 🙂

 3. Charlotte // Rebel Against Yourself
  9. august 2014 / 10:00

  Håber du fik lidt søvn, selvom det ikke helt så sådan ud på instagram 🙂 Super ide med topbaren! Link love er altid lækkert og der er et par stykker der jeg ikke kender, som jeg vil tage et kig på 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   9. august 2014 / 14:58

   Haha 🙂 Jeg gik faktisk kold kl.8, og så sov jeg til kl.12-ish, hvor jeg havde sat mit vækkeur til 🙂 Er helt forvirret..
   Fedt at du synes om det! 🙂 Jaaa, tjek endelig de andre blogs ud 🙂

   • Charlotte // Rebel Against Yourself
    9. august 2014 / 16:19

    He he ja sådan er det spændende om du kan sove i nat så 😉 Jeps vil jeg gøre 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     10. august 2014 / 16:32

     Det lykkedes mig at sove en god portion timer i nat 🙂 Heldigvis 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!