Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxen

Nyt Goodiebox design og decemberboxenI starten af december var jeg inviteret forbi Goodiebox for at se nærmere på lanceringen af deres nye box-design samt logo. På det tidspunkt var designet stadig hemmeligt. Derfor har jeg ventet med at vise både designet og indholdet af decemberboxen frem. Men nu er boxen ude og modtaget af abonnenter, og hermed kommer mit blogindlæg. Til eventet fik vi selv lov til at pakke vores egne december-boxe. Derfor er der nogle af produkterne, jeg selv har valgt. Dvs. farven på øjenskyggen samt produktet fra Vichy.

Lidt om Goodiebox

Hvis du ikke allerede kender til Goodiebox konceptet, kan jeg da lige fortælle lidt om det her. Det koster 169kr. pr. måned, og der er ingen binding. En gang pr. måned modtager du en lækker box med et udvalgt tema og en håndfuld skønhedsprodukter. Nogle af produkterne er full size, altså fuld størrelse, mens andre er mindre prøver. Værdien vil dog altid være min. 550kr. for indholdet til sammen.

Er der nogle af produkterne, du er særligt vild med, kan du genbestille dem online. Du finder dem HER. Er der en hel box, du er særligt vild med, kan du bestille den igen eller til en veninde. Find de tidligere boxe HER. Hver måned kan du anmelde de forskellige skønhedsprodukter og modtage GOODIEPOINTS. Når du har nok af disse point, kan du få en box uden beregning. Er der noget, du gerne vil vide om Goodiebox og de forskellige boxe, finder du en FAQ HER.

Personligt kan jeg godt lide at prøve nogle nye produkter engang i mellem. Og det må jeg sige, at jeg gør med sådan en Goodiebox. Jeg kender næsten ikke de produkter i denne box i forvejen, så der er god inspiration. Derudover er de små størrelser perfekte til en ferie eller en weekendtaske. Og er produkterne ikke lige noget for mig, kan jeg nemt lave en lille værtindegave i fremtiden.

Nyt Goodiebox design

Tidligere har Goodiebox designet være kasseformet. Både kvadratisk og aflangt. Som en skotøjsæske med låg. Denne gang har Goodiebox forhørt sig lidt hos deres abonnenter, som savnede en skuffe-version. Og således er det nye box-design blevet til. En skuffe der kan trækkes ud og gemme på alverdens skønhedsprodukter. F.eks. kan du have en box med øjenskygge, en box med lipgloss og en box med eyelinere. Eller, du kan bruge en box til halskæder og en box til øreringe. Valget er dit. Derudover er der også kommet nyt logo på boxene. Selvom jeg er vanemenneske, er jeg altså også glad for fornyelse, og det pynter helt sikkert her.

Decemberboxen

Temaet for decemberboxen er DANCING QUEEN. Et tema der passer ret godt til december måned, der som bekendt byder på et hav af fester. Jeg har desværre ikke fået prøvet nogle af de lækre produkter i denne omgang. Det skyldes nok primært, at jeg bare går hjemme på barsel. Holder lidt igen med makeup etc. og har kun brugt enkelte produkter. Men regner med at få produkterne prøvet af, når jeg får lidt rutine i det at være nogens mor. I wish, haha. Månedens box indeholder følgende:


1. AURELIA Miracle Cleanser. Ansigtsrens inkl. vaskeklud, 30 ml.

Denne ansigtsrens skulle være afsindigt lækker og bruges til at fjerne makeup og snavs. Massér rensen ind i huden og gør herefter kluden varm og fugtig. Brug kluden til at fjerne rensen med. Den glæder jeg mig helt vildt til at prøve. Passer til alle hudtyper, inkl. sensitiv hud. 120 ml. har en vejl. udsalgspris på 395kr.


2. PERCY & REED Hair Perfectly Perfecting Wonder Balm. Leave-in treatment, 30 ml.

Jeg kender kun Percy & Reed af navn, men denne leave-in kur lyder virkelig god. Jeg kan generelt godt lide sådan nogle hårprodukter, der arbejder lidt af sig selv og bare plejer håret. Kuren fordeles ud i fugtigt hår. 75 ml. har en vejl. udsalgspris på 190kr.


3. LARITZY Lip Stix. Læbepen, full size, i farven Scarlet.

Laritzy er igen er nyt mærke for mig. Men jeg har prøvet sådan nogle farvede læbepenne, og dem har jeg generelt været glad for. Synes de er meget nemmere at bruge end læbestifter. Ved ikke lige om jeg tør kaste mig ud i den mørke bordeaux farve, men ellers er jeg begejstret. Vejl. udsalgspris er 125kr.


4. TEEEZ Spectrum of Stars Eyeshadow. Øjenskygge, full size, forskellige farver.

Øjenskyggen her har jeg i den brune farve Sephia Shine. Det er en virkelig pæn og anvendelig farve, og så er emballagen super eksklusiv. Farven er udvalgt efter modtagerens øjenfarve. Genialt siger jeg bare. Vejl. udsalgspris er 142kr.


5. DOUCCE Fierce and Fine Graphic Liner. Eyeliner, full size, i farven sort.

Jeg ville ønske, jeg var god til en winged eyeliner på øjenlåget, men det lærer jeg nok desværre aldrig. Min søster er ellers en ørn til det. Jeg er mere til en fast eyeliner i den våde linje. Kan godt lide det smalle øjen-look. Det bliver nok et af de produkter, jeg giver videre. Vejl. udsalgspris er 135kr.


6. VICHY Spa Shower Gel-Cream. Shower gel, 100 ml.

Det sjette og sidste reelle produkter kommer fra Vichy. Her er der tre forskellige produkter, hvoraf jeg valgte en shower gel. Bare fordi den lød lækker, og det er jeg sikker på, den også er. 200 ml. har en vejl. udsalgspris på 85kr. – 169kr. afhængigt af produktet.


7. Rabatkode til Goodiebox på 100kr. samt rabatkode til Stylepit på 20%

Rabatkoden til Goodiebox gælder kun for nye medlemmer. Er du allerede medlem, kan du passende dele den med en god veninde, søster, mor etc. Rabatkoden til Stylepit derimod kan bruges af alle. Jeg deler begge koder med dig HER.


Goodieboxen er modtaget til et bloggerevent. Jeg har selv valgt at skrive om den.

Holdningerne er som altid mine egne.


 

2 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  3. januar 2018 / 12:15

  FØRST OG FREMMEST… Hvor er du altså smuk gravid!

  Jeg er vild med dit indlæg om boxen, du kommer flot omkring alle produkterne 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2018 / 21:42

   Hvor er du bare sød, tusind tak! 🙂 Lige pt. føler jeg mig bare stor og tung, haha.
   Tak for rosen. Så dejligt du kan lide det 🙂 Synes det er/var en lækker box.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!