Nyklippet, klassiske striber og kroko

Selvom vi kommer tættere på det gode, lune vejr, har jeg stadig ikke sluppet grebet i de mørke farver. De ligger for dybt i mig, og der er faktisk ikke meget andet end gråt og sort i min garderobe. Dog synes jeg lige denne lyse, stribede bluse fra Petit Bateau giver lidt forårsstemning til looket. Mine jeans er et par billige favoritter fra VRS Fashion og støvlerne har efterhånden et par år på bagen. Tasken derimod er den nye fra Adax by Marie Nasemann, som jeg klikkede hjem i februar. Den er alt for cool med den lange kæde kombineret med læderstrop. Den pifter helt sikkert et enkelt outfit op og kan både bruges til hverdag og fest.

Billederne er fra min ferie tilbage i starten af april. Jeg havde endelig fået taget mig sammen og bestilt en tur til frisøren. Selvom mit hår havde fået en flot længde, var det blevet så svært at redde ud efter et bad, at spidserne trængte til en ordentlig overhaling. Heldigvis er min nye frisør i min nye by super sød, så jeg glæder mig allerede til næste gang. Men der må dog gerne gå noget tid endnu, haha.

Denne uge er travl for mit vedkommende. Der er nok at se til på arbejdet, og torsdag eftermiddag står den allerede på weekend igen. En super kort uge. April måned byder på pressedage, hvor det er muligt at kigge forbi hos forskellige PR bureauer og sige hej og kigge på kommende nyheder. Jeg håber sådan, jeg kan nå forbi et par steder.

[Petit Bateau bluse, Calvin Klein top, VRS Fashion jeans, Adax by Marie Nasemann taske, Gabor støvler]

2 Comments

 1. 20. april 2016 / 12:59

  Der er bare intet bedre end nyklippet hår og er vild med din taske søde <3 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. april 2016 / 23:22

   Ja, det er noget helt særligt 🙂 Tusind tak, jeg er også crazy med min taske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!