Nyheder fra GOSH COPENHAGEN

Indeholder reklame for GOSH. For efterhånden en måneds tid siden dumpede der en stak nyheder fra GOSH COPENHAGEN (reklamelink) ned i mit skød. Og hvilke nyheder! Jeg skriver lidt om dem her og viser nogle af mine favoritter i et makeup look. Alle nyhederne er til salg nu, og du finder dem HER (reklamelink). Nedenfor linker jeg til alle produkterne hos GOSH COPENHAGEN. Under hvert produkt har de lagt en videoguide til det enkelte produkt. Smart og brugbart!

Nyheder fra GOSH COPENHAGEN

Den nye kollektion for forår og sommer 2017 tager udgangspunkt i den danske og nordiske natur og hedder Urban Nature. Inspirationen kommer bl.a. fra det miljøbevidste og miljøvenlige. En gennemgående nordisk ingrediens i produkterne er mælkebøtte. En blomst som eftersigende har mange gavnlige effekter. Det er nogle spændende nyheder fra GOSH COPENHAGEN. Har du selv har mulighed for at prøve dem? Blandt nyhederne finder du følgende produkter:

 • GOSH COPENHAGEN Volume Serum Mascara. Sort. 159,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Giant Pro Kajal. Sort. 109,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Infinity Eye Liner. Seks forskellige farver. 89,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Giant Pro Double Liner. Sort. 149,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Eye Xpression øjenskygge. Tre paletter. 119,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Lumidrops highlighter. To farver. 109,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN CCC – Contour, Cover, Conceal. Seks farver. 109,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Velvet Touch Lipstick Matt. Fem farver. 109,95kr.
 • GOSH COPENHAGEN Liquid Matte Lips. Otte farver. 109,95kr.

Jeg vil ikke komme ind på alle produktnyhederne i dette blogindlæg men blot fokusere på mine favoritter. Du er velkommen til at stille spørgsmål, hvis du vil vide noget om konsistens, ingredienser, farver eller andet.

Mine favoritter

Mascaraen siges at være god til kunstige øjenvipper. Det har jeg ikke selv, så derfor har jeg ikke kunne teste det. Men jeg har prøvet mascaraen på, og den var svær at bruge første gang. Øvelse gør mester. Jeg startede med den brede kam og besluttede mig for at prøve den smalle i stedet. Det gik bedre. Du kan se en videoguide HER (reklamelink). Jeg synes, den tynde kam giver flotte, definerede vipper.

Øjenskyggepaletten jeg viser er BackToNature. Det er almindelige, brune farver, men det er nu dem, jeg bedst kan lide. Jeg har den lyseste på hele øjenlåget. De to andre paletter er også flotte men for vilde til mig.

Blandt de tre forskellige linere er kajalen min favorit. Den er nem at lægge. Jeg har den i den våde kant. Langs med de øverste vipper har jeg Infinite Eye Liner på i farven Ash. Det ser flot ud og holder længe. Hvis du gerne vil have flere muligheder i et produkt, er Giant Pro Double Liner nok lige noget for dig.

CCC produkterne findes i fire farver samt to som highlightere. Jeg bruger en af farverne til at dække med samt en highlighter. Den sidste forsøgte jeg mig med som contour, men det skal jeg øve. De er uden parfume og parabener, og de to highlightere er velegnet til veganere.

Det sidste produkt jeg vil nævne er Liquid Matte Lips. Jeg har aldrig prøvet en mat lipgloss før, men sikke en oplevelse. Jeg kastede mig straks over farven Nougat Crisp. Flot og naturlig farve! Den matte lipgloss minder om en læbestift, men den er nemmere at lægge på læberne. Fugt gerne dine læber med en god læbepomade inden. Og nøjes med et enkelt lag. Tager du for meget på, kan dine læber hurtigt føles tunge og klæbrige. Jeg skulle lige vende mig til den matte tekstur men er nu helt vild med denne lipgloss.


Dette indlæg indeholder reklamelinks. Produkterne er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at blogge om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

4 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   22. marts 2017 / 20:29

   Ja, det er så fine 🙂 Og der er en for hver en smag 🙂

 1. Liselotte / Everyday Couture
  22. marts 2017 / 12:07

  Wauw hvor ser du god ud! Og virkelig gode billeder
  Jeg er kæmpe fan af matte læber og har snart opbrugt min Nougat Crisp 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   22. marts 2017 / 20:29

   Tak tak, hvor er du sød! <3 🙂
   Årh, du er vild, hvis du allerede har brugt den 🙂 Jeg havde min på på arbejde i dag og følte mig sk*** godt tilpas 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!