Nye smagsvarianter fra SodaStream

ReklameSom du nok allerede ved, er jeg utroligt glad for at bruge min SodaStream Play maskine, og her fornyligt modtog jeg nogle nye smagsvarianter fra SodaStream. For mit vedkommende drikker jeg alt for lidt vand i løbet af en dag. Jeg synes ganske enkelt, vand er for kedeligt. Jeg kan meget bedre lidt vand med brus og vand med smag, så derfor er SodaStream genialt til mig. Desuden er det lidt trættende i længden at skulle forbi det lokale supermarked med pantflasker. Der er ti nye smagsvarianter, og de hedder FREE Watermix og er med flere naturlige ingredienser end tidligere. En flaske indeholder 440 ml, som er nok til 9 liter hjemmelavet sodavand, og den vejledende udsalgspris er 49kr. pr flaske. Find en forhandleroversigt HER.

De ti nye smagsvarianter fra SodaStream er følgende:

 • Apple Peach
 • Berry Mix
 • Cloudy Lemonade
 • Cranberry Raspberry
 • Passion Mango
 • Pink Grapefruit
 • Pink Lemonade
 • Raspberry
 • Red Apple
 • Strawberry

Jeg har selv smagt Apple Peach, Cloudy Lemonade, Raspberry og Red Apple. Min favorit er klart Apple Peach, med æble og fersken. Den er dejlig frisk og ikke alt for sød. Har du smagt nogle af de nye varianter?

P.s. Jeg udlodder snart en SodaStream maskine og nogle smagsvarianter til en heldig vinder, så hold endelig øje her på bloggen.

Produkterne er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

5 Comments

 1. 18. februar 2016 / 14:28

  Uhh de lyder som nogle lækre varianter 🙂
  Jeg skal da prøve den der apple peach 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. februar 2016 / 22:56

   De er så gode 🙂 Jeg så dem lige i Elgiganten i Gentofte i dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   18. februar 2016 / 22:55

   De smager også helt vildt godt 🙂 Varm anbefaling af SodaStream herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!