Nye klassiske støvler fra Gabor

I mandags udgav jeg Min Shoppestrategi for 2014, som dog stadig ikke er dukket op på Bloglovin’, øv. Derfor får I den lige én gang til her. Jeg vil virkelig forsøge at holde mig op på mine 2 lister og regler, og indtil nu har det fungeret godt. F.eks. har jeg ikke shoppet i de sidste 3 uger, fordi jeg ikke er faldet over noget på listerne. Effektivt.

Det eneste køb jeg har gjort mig i år indtil videre er disse støvler fra Gabor, som jeg fandt i Magasin under udsalget. De står ikke ligefrem på listerne, men de var for gode til at gå forbi. De er i ægte læder, fantastiske at gå i, og så var de sat ned med 50% fra 899kr. Nej, jeg manglede dem ikke lige, men jeg går sjældent med hæle, fordi jeg ikke er god til det, og i de her bliver det intet problem. Desuden kan de erstatte et andet par støvler fra Bianco, som er meget trætte og i øvrigt i plastik, som jeg forsøger  at gå i en stor bue udenom. Hælen er super pæn, og de har nogle fine detaljer op ad siden. Klassiske med et pift. Hvad synes I om mine nye støvler? Jeg har fundet dem online hos Miinto HER, hvor I bedre kan se detaljerne.

Share:

13 Comments

 1. Pingback: Dagens 010314 -
 2. 2. februar 2014 / 16:59

  Hvor er de flotte og alsidige!

  Knus Gittemary.com

  • Lullumut
   Forfatter
   2. februar 2014 / 22:18

   Tusind tak 🙂 Og tak for sidst, det var hyggeligt at se dig igen 🙂

 3. Milana
  2. februar 2014 / 08:45

  De er superfede! Anderledes og klassisk.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. februar 2014 / 22:14

   Tak! 🙂 Ja, jeg synes heller ikke, de er heeelt almindelige 🙂

 4. 1. februar 2014 / 21:48

  Sådan og tillykke med det (kan man vist godt sige..) 😉
  Og så hyggeligt at se dig idag!

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2014 / 22:22

   Tak 🙂 Ved ikke om du hentyder til støvler eller shoppestop, haha 🙂
   Ja, det var så hyggeligt at se dig igen efter halvandet år 🙂

 5. 1. februar 2014 / 15:58

  De er super pæne og meget brugerlige. Perfekt hæl-størrelse og så kan de bruger til meget forskelligt – fan 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2014 / 17:48

   Tak 🙂 De går nemlig til det meste, og højden er perfekt, tak 🙂

 6. Trine
  1. februar 2014 / 14:25

  De er så fine… Har selv overvejet dem, da jeg er rigtig glad for de lange jeg har fra Gabor…

  Hælhøjden er nemlig perfekt til en dag på kontoret 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2014 / 17:47

   Mange tak 🙂 Ej, hvor pudsigt er det ikke 🙂 Det er jeg glad for. Jeg er også sikker på, de er super kvalitet. Og ja, dem kan jeg have på i flere timer 🙂

 7. Katrine Guldbæk
  1. februar 2014 / 10:46

  Hvor er de bare flotte og så har de en perfekt højde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. februar 2014 / 17:44

   Tak! 🙂 Højden er nemlig helt perfekt til mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!