Nye jeans og bomberjakke

ReklameDet er alt for længe siden, der har været et outfit på bloggen, men det er der hermed lavet om på. Og jeg har allerede flere outfit i ærmet til dig. Det bliver super godt. Billederne er i øvrigt taget i min nye have, så den gule mur kommer du nok til at se en hel del til fremover. I dag er det faktisk lige præcis en måned siden, jeg flyttede ind i huset. Er stadig super glad og tilfreds. Heldigvis, haha.

Toppen med blonde fra Object er gået hen og blevet en favorit. Jeg bruger den under alt, og den er så behagelig at have på. Ryggen på den er tilmed helt vildt flot. Må få bestilt nogle flere hjem til garderoben. Mine jeans er nye og bestilt hos Stylepit. Jeg trængte sådan til nogle nye jeans og orkede slet ikke at gå ud og prøve løs. Så jeg tog et sats med Scarlet fra Lee, som er skinny jeans men med stretch. Jeg sjussede mig frem til både taljestørrelse og længde og ramte plet. Fantastisk.

Min bomberjakke er tilfældigvis også ny og modtaget som gave. Den er fra VRS Fashion, som forhandles i både Bilka og føtex. VRS Fashion er gået hen og blevet mit favorit budgetmærke, fordi det både er pænt, billigt og samtidig i en helt ok kvalitet. Jakken her har jeg valgt at bruge i stedet for en almindelig cardigan for at spice et hverdagslook op. Det fungerer meget godt, hvis jeg selv skal sige det.

Er du gået på juleferie? Jeg har desværre ikke selv juleferie før om et par dage, så jeg glæder mig helt vildt. Og endnu mere til at skulle være hjemme hos mig selv juleaften. Det bliver godt.

[Object top / VRS Fashion bomberjakke / Lee jeans / Gestuz støvler / Daniel Wellington ur]

Jakken er modtaget som gave, men holdningerne er som altid mine egne

8 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  23. december 2015 / 12:21

  Hvor er jakken bare fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. december 2015 / 23:17

   Mange tak! 🙂

 2. TrineB
  23. december 2015 / 10:51

  Tillykke med huskøbet – det er absolut fantastisk at have sit eget hus og have – hvertfald når man er færdig med havearbejdet og kan nyde den fine udsigt 🙂

  Bliver simpelthen nødt til at kommentere dine jeans – hold nu k… de sidder godt på dig.

  • Lullumut
   Forfatter
   23. december 2015 / 23:16

   Tusind tak! 🙂 Jeg havde faktisk også have før, og denne er meget mindre. Under halvdelen. Så det går heldigvis en del hurtigere med havearbejdet 🙂
   Aww, tak! Hvor er du sød 🙂 Det var en skøn kommentar at få!

 3. Maria Hoffbeck
  21. december 2015 / 13:45

  Flot outfit 🙂
  Og dejligt med nyt hus og have ikk?

  Jeg får ikke meget juleferie i år, da jeg sidder midt i en bachelor opgave.
  Men ønsker dig en glædelig jul og et fremragende nytår !

  Velkommen forbi mig og mit blog univers 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2015 / 21:15

   Tak 🙂
   Jo, det er fantastisk 🙂 Og lidt dyrt 😉
   Puha, øv. Det har jeg også prøvet mange år. Jeg skal nok også på job igen i næste uge.
   Tak, jeg kigger forbi med jævne mellemrum.

 4. Ida
  21. december 2015 / 11:51

  Den klæder dig godt, jakken 🙂 Jeg har ikke rigtig fået indviet min endnu, men det må der laves om på i juledagene 🙂
  Jeg går på juleferie i morgen, men skal igang i den på mandag..

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2015 / 21:10

   Tak 🙂 Ja, det er der heldigvis god mulighed for 🙂
   Det lyder skønt. Bare det var mig 🙂 Jeg skal nok også afsted i næste uge..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!