Nye cool Adidas Equipment sneakers

Jeg havde egentlig planlagt at have mine nye cool Adidas Equipment sneakers på til mit bryllup. Altså ikke om dagen haha, men til at danse i i de sene nattetimer. Et par flotte hvide sneakers må man gerne danse i til sit bryllup. Desværre fik jeg så meget vand i fødderne i dagene op til, at jeg aldrig kom i dem. Øv. Mine fødder fik mere normal størrelse et par uger efter brylluppet men er stadig til den store side. Jeg har hørt, at nogle kvinder går en halv eller en hel skostørrelse op efter en fødsel. Sådan permanent. Det håber jeg virkelig ikke. Har så mange fede sko, jeg gerne fortsat vil kunne hoppe i. Inkl. disse sneakers.

Læs ogsåNike Air Max Thea sneakers

Nye cool Adidas Equipment sneakers

Mine nye cool Adidas Equiment sneakers er bestilt hos DefShop.dk. En webshop som er specialiseret i streetwear og sportswear, herunder cool sneakers. De har dog også mere feminint tøj, bl.a. fra Vero Moda og Noise May. Det er første gang, jeg har prøvet at bestille noget hos DefShop.dk, men jeg synes, det gik nemt og bekvemt. Jeg er normalt ret vild med Nike sneakers men valgte denne gang at kaste mig over Adidas. Da jeg var i Thailand sidste vinter købte jeg nemlig et par Adidas sneakers, som er fantastiske at gå i. Gad vide hvad mit næste par sneakers bliver. Jeg spår, der kommer mange flere sneakers ind i garderoben. Især når jeg skal til at trille lange ture med barnevognen efter jul.

Du finder den hvide model her, den grå model her, den sorte model her og den turkise model her. Bemærk at denne Adidas model sidder godt til oppe omkring anklerne. Det skyldes den integrerede “tunge”. Så hvis du har problemer med tynde ankler, vil denne model sikkert være et hit hos dig. DefShop.dk har gratis returnering, 30 dages returret og lavprisgaranti.


Disse sneakers er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Share:

4 Comments

 1. Ida
  12. november 2017 / 10:09

  De er virkelig fine 🙂
  Tænkte også på, at de vil være perfekt til de mange ture med barnevognen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. november 2017 / 19:07

   Herligt du også kan lide dem 🙂
   Haha ja, kommer nok ikke til at traske rundt i meget andet end varme vinterstøvler og sneakers på de lunere vinterdage 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   15. november 2017 / 19:06

   Ja ik’ 🙂 De er så pæne og enkle men stadig cool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!