Ny Purple Lavender serie fra danske Urtekram

Ny Purple Lavender serie fra danske Urtekram

Ny Purple Lavender serie fra danske Urtekram

Ny Purple Lavender serie fra danske Urtekram

Ny Purple Lavender serie fra danske Urtekram

Ny Purple Lavender serie fra danske UrtekramUrtekram er netop udkommet med en ny serie ved navn Purple Lavender. Som navnet antyder, indeholder serien lavendel. En duft jeg ikke ligefrem var vild med, dengang jeg var ung og boede hjemme. Min mor havde (og har) for vane at komme lavendel i små stofposer og gemme dem blandt tøjet i klædeskabet. Med årene er lavendel en duft, der vokser på mig. Netop pga. dens beroligende og afstressende duft. Det bliver næsten som at have sin egen lille spa-afdeling derhjemme. Ahh.

Produkterne indeholder olie fra Provence i Sydfrankrig samt økologisk lavendelekstrakt. Derudover indeholder de hyalyronsyre samt aktiv probiotika. Sammen med lavendel siges de at være med til at opretholde en sund balance af hud og hår. I samarbejde med Billigvoks.dk har jeg testet tre produkter fra Purple Lavender serien; en shampoo, en shower gel og en creme deo.

 

Purple Lavender shampoo (normalt til tørt hår)

Alle tre produkter dufter skønt og beroligende af lavendel. Det er en lind shampoo, der er nem at arbejde med. Jeg har ikke behov for at bruge ret meget for at få mit hår vasket rent. Jeg synes, indholdet af lavendel er med til at køle min hovedbund, hvilket er en dejlig fornemmelse. Denne shampoo findes både i en udgave med 250 ml. i til 47,50kr. samt i en udgave med 500 ml. i til 66,75kr.

 

Purple Lavender shower gel

Mmm. Jeg elsker at smøre kroppen ind i en god shower gel. Denne både dufter godt og føles samtidig skøn på huden. Derudover føles det bare lige som en tur i en spa. Ahh. Ligesom med shampooen findes shower gelen også i to udgaver. Find den med 250 ml. i til 43,50kr. HER og den med 500 ml. i til 67,75kr. HER.

 

Purple Lavender creme deo

Først vil jeg lige give et skud ud til den pæne form på denne roll-on deo. Hvor er den bare fin og anderledes. Dernæst har den altså en skøn duft. Jeg er mest til at bruge en deo uden duft, men denne er virkelig god og ikke for kraftig i duften. Find den HER til 48,50kr. for 50 ml.

 

Har du læst: Anmeldelse: Urtekram produkter

 

Alt i alt er det tre gode no nonsense produkter. Du får lige præcis, hvad du betaler for. Plus lidt ekstra lækkerhed. Udover de tre Purple Lavender produkter jeg har testet, findes der også; balsam, body lotion, body oil, body scrub, flydende håndsæbe, en sæbebar samt en håndcreme. Kort og godt en serie med en god håndfuld hverdags-produkter. Og hvis du slet ikke er til duften af lavendel, findes der også andre gode serier fra Urtekram. Bl.a. en lækker serie med kokosnød og en serie med aloe vera. Der findes sågar en serie til mænd, en serie til børn og en serie til babyer. Der er noget for alle.

Produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!