Ny lampe til mit skrivebord

Så lykkedes det mig at finde en pæn og ordentlig lampe til mit skrivebord. Den skulle selvfølgelig være grå, så den passer til væggen. Det er klart. Lampen er af den tunge og lidt rustikke slags, hvilket jeg synes passer godt til resten af min lejlighed. Det hele behøver ikke at passe så perfekt sammen. Jeg mixer gerne nyt og gammelt, trendy og klassisk. Lampen er i øvrigt fra mærket House Doctor og kan købes hos Bekko til 1.495kr. Udover farven er jeg vild med den tunge fod, hvor jeg altid har lidt forskellige ting liggende lige ved hånden. Lige for tiden er det gerne en håndcreme og en læbepomade. En vigtig faktor er selvfølgelig også belysningen, som er helt tilpas, når jeg sidder en sen aften og skribler mine tanker ned her på bloggen.

Hvis du ikke kender Bekko, kan jeg anbefale dig at kigge forbi. Der er et væld af pæne lamper til alle hyttens rum, og de findes i mange forskellige prisklasser. Jeg har allerede udset mig et par lamper til mit kommende hjem. En af dem må gerne være den fine fjerlampe fra VITA. Den skal bo i mit soveværelse og skabe et cozy look. Er du på lampejagt, eller har du, hvad du skal bruge?

Lampen er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

5 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   29. april 2015 / 19:49

   Meget 🙂

 1. Ida
  29. april 2015 / 15:22

  den er så pæn! Og ja den passer til væggen 🙂
  Jeg tror vist altid at jeg er lidt på lampe jagt, men jeg er bestlite fan 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. april 2015 / 19:49

   Tak 🙂 Ja, jeg synes, det er så fint med de grå toner 🙂
   De er altså også fine, men jeg kommer ikke til at give så meget for en lampe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!