Ny duft fra Medina + Medina by GOSH dag

Indeholder reklame for GOSH. Jeg har glædet mig til at kunne fortælle jer, at Medina udgiver ny duft på fredag, der hedder JALOUSI fra Medina by GOSH (reklamelink). Jalousi er også nummeret på hendes seneste single. Personligt har jeg ikke duftet til den endnu, men jeg kan kun forestille, at den er god. Jeg elsker Medina’s musik, og alt hvad hun rører ved bliver godt, så jeg er positivt stemt. Medina har selv være med i hele udviklingsprocessen af både parfume og make-up, og kollektionen afspejler hendes liv på scenen. Jalousi er hendes 2. duft, og den har topnoter af lemon, bergamot, mandarin, grapefrugt samt rosenpeber. Det lyder lige som en frisk duft for mig. Parfumen kommer til at koste 299kr. og vil bl.a. kunne købes i Magasin fra på fredag.

På fredag er der Medina by GOSH dag i Magasin på Kongens Nytorv. Jeg kigger selv forbi, desværre først efter arbejde, så jeg håber, vi ses derinde? I så fald, kom endelig hen og sig hej. Programmet starter kl.12, hvor I kan få lagt gratis make-up med Medina by GOSH produkterne og frem til eftermiddagen. Samtidig vil en DJ spille musik af Medina. Kl.16:00 kommer der så en særlig gæst og giver et par numre. Det vil også være muligt at købe parfumen, og denne kan blive signeret. Jeg kommer selv til at udlodde en af de nye Jalousi eau de parfum. Uha, sikke en dag.

Indlægget er sponsoreret, men holdningerne er mine egne / Indlægget indeholder reklamelinks

Share:

10 Comments

 1. 17. marts 2014 / 14:37

  Den nye parfume er virkelig lækkert, og er frisk på en lidt krydret måde. 🙂
  Er også stor fan af både make-up og parfumer fra hende!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. marts 2014 / 17:51

   Den er rigtig god 🙂 Jeg kommer til at udlodde den her på bloggen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:50

   Det gør jeg også, fredag fredag fredag 🙂 Nej, det er også ærgerligt. Håber hun måske kigger forbi en af de andre. Ville være hyggeligt at hilse på dig IRL 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:48

   Helt vildt 🙂 Ja, det er så lidt ærgerligt 🙁 Ville ellers utroligt gerne hilse på dig snart 🙂

 2. Jannie
  11. marts 2014 / 09:03

  Ej cool set viste jeg ikke hun ville gøre, jeg må lige ned og prøve den så<3
  Kig gerne forbi, måske vil du følges?

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:43

   Hun har allerede udgivet en parfume tidligere. Det her er nr. 2 🙂
   Jeg kigger forbi din blog 🙂

 3. Karina
  10. marts 2014 / 09:12

  Jeg vidste slet ikke at hun havde lavet makeup 🙂 Tak for tippet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. marts 2014 / 20:42

   Det er vist ved at være et halvt års tiden siden nu. Godt jeg skrev det så, og selv tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!