Nokia streetstyle bloggerevent

Kort før jul var jeg inviteret forbi Kuplen på Nimb Hotel til et bloggerevent omhandlende streetstyle og Nokia’s mobiltelefon Nokia Lumia 1020. Vi startede med at høre lidt om Nokia og udviklingen af deres telefoner gennem årene. Ret interessant, vi har vel alle ejet en Nokia telefon engang. Herefter var der mini-workshop ved Søren Jepsen fra bloggen The Locals (tidl. Copenhagen Streetstyle). Han fortalte lidt om streetstyle og hans egen passion for det samt kom med gode råd til os, når vi selv skulle ud og tage streetstyle billeder. Vi fik nemlig alle udleveret en Nokia Lumia 1020 mobiltelefon og en The Sartorialist bog som inspirationskilde. Bagefter fik vi serveret en lækker charcuteri buffet, og så kunne vi ellers sidde og lære telefonen at kende.

Det er en ret lækker mobiltelefon, og det bedste ved den er, at den har et kamera med 41 megapixel, som er helt vildt meget. Den tager virkelig nogle gode billeder. Alle mine billeder på Instagram (lullumut) fra de sidste 3 uger er taget med den, og jeg kan virkelig se forskel fra min Samsung Galaxy SIII. Billederne er knivskarpe, og jeg kan instille ISO og alt muligt. Jeg har i øvrigt taget et par streetstyle billeder med den, som I finder under #lumiabootcamp på Instagram.

9 Comments

 1. 12. januar 2014 / 16:17

  Det var simpelthen så hyggeligt 🙂 håber du har fået taget en masse fede billeder.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   12. januar 2014 / 21:57

   Det var det nemlig 🙂 Ja, du kan se dem på Instagram 🙂

 2. Mitzie Mee
  12. januar 2014 / 08:16

  Lyder som et fedt event. Jeg har længe haft et godt øje til Nokia Lumia, da jeg er ret træt af min iPhone og dens dårlige billeder (eller dårlige fotograf..). Der er godt nok sket meget siden 3210:)

  • Lullumut
   Forfatter
   12. januar 2014 / 12:36

   Det var rigtig fedt 🙂 Den er også ret god. Jeg bruger iPhone på job, og den er jeg ikke særligt begejstret for. Haha, ja det er der 🙂

 3. Sofies closet
  11. januar 2014 / 20:27

  Åh, jeg fortryder lidt nu, at jeg sagde nej til at komme 😀 Det ser hyggeligt ud, og lyder som et rigtig spændende event 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   12. januar 2014 / 12:36

   Ja, det var da virkelig ærgeligt at gå glip af det, og det kunne have været så hyggeligt at hilse på dig 🙂
   På den anden side kan jeg godt forstå det i forholdt til transporttiden 🙂

 4. Karina
  11. januar 2014 / 14:29

  Hvor lyder det bare hyggeligt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. januar 2014 / 19:24

   Det var det også, og lidt anderledes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!