Nogle af mine favoritsmykker

I dag skal det handle lidt om smykker. Jeg vil nemlig gerne vise dig nogle af mine favoritsmykker. I virkeligheden har jeg rigtig, rigtig mange smykker, og jeg har en god blanding af trendy smykker, bijouteri, personlige smykker og arvestykker. Og i følge mig er det også det, der er med til at gøre en smykkesamling unik. En smykkesamling der udelukkende består af trendy smykker fra f.eks. Stine A. og Michael Kors er lidt kedelig i mine øjne. Sådan en samling kan vi alle have.

De smykker jeg går mest med i disse dage, er dem du ser her på billederne. Jeg er rigtig glad for mit Daniel Wellington ur, fordi det er så klassisk og tidløst men alligevel fint med de små sten på urskiven. Samtidig er det dejlig let, og det er noget mine sarte håndled sætter pris på. Jeg er faktisk blevet så glad for uret, at jeg gerne vil have et mere. Halskæden så du i sidste uge. Det er den smukke stjernetegnshalskæde fra Erbs Danmark, som jeg fik af min veninde i fødselsdagsgave i år. Den bruger jeg meget.

Mine cool øreringe med lyserøde perler er fra ASOS og købt for to år siden. Jeg er mest til små, enkle ørestikker, men disse pifter altid en ellers kedelig dag op. Sidst men bestemt ikke mindst er der to af mine yndlingsringe, som jeg altid bærer. Den ene er min forlovelsesring, og jeg ved ikke, om jeg beholder den på, når jeg er blevet gift, for så får jeg jo en vielsesring. Derfor nyder jeg den ekstra meget nu. Den anden ring er min prinsessering og kærestering, som jeg fik i 2005, da min kæreste og jeg havde 1 års dag. Wauw, tiden går.

Dette er nogle af mine favoritsmykker, som jeg bruger meget i disse dage. Hvilke smykker er dine favoritsmykker for tiden?

Daniel Wellington ur // ASOS øreringe

Erbs Danmark halskæde // Royal Copenhagen hvid elements fad 23 cm

10 Comments

 1. 12. juni 2016 / 13:45

  Flotte smykker OG flot fad! 😀

  Mine favorit smykker må være mine to pilgrim ringe jeg fik af min kæreste i gave for seks år siden til vores 3 årsdag. Jeg havde ikke ønsket mig dem, han havde selv været nede og vælge dem personligt, hvilket betyder mere for mig end noget andet. Så de sidder fast på mine fingre hver dag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. juni 2016 / 22:44

   Tak 🙂 Jeg er så glad for både smykker og fad 🙂 Var så heldig at få fadet til jul forrige år.
   Ej, sikke en sød tanke 🙂 Det er skønt, at han selv har valgt dine yndlingssmykker. Min kæreste valgte også min forlovelsesring, og det betyder meget for mig 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  11. juni 2016 / 16:41

  Så fine smykker. Mine må også være mit DW ur og ringe fra Jane Kønig og Carré 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juni 2016 / 21:49

   Mange tak 🙂 Det lyder også som en ret lækker kombination 🙂 Jeg har ikke nogen smykker fra JK men til gengæld en hel del fra Carré 🙂

 3. 11. juni 2016 / 09:08

  Super skønne smykker du har. Her bruger jeg stadig min forlovelsesring, men den fungerer også samtidig som min vielsesring, så det er måske meget naturligt. Vi synes begge at vores forlovelsesringe var for smukke til at lægge i skuffen, så de fik lov til at agere vielsesringe også. Det valg har jeg aldrig fortrudt.

  Og så er jeg ret vild med dine ørering, hold op de er smukke.

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juni 2016 / 21:48

   Tak! 🙂 Ah, det lyder smart. Måske købte I jeres forlovelsesringe sammen? 🙂 For min kæreste købte min forlovelsesring til mig og ikke nogen til ham selv. Hans idé er, at vi skal have to flotte vielsesringe, og så tror jeg kun, jeg ender med at bruge den. Men det vil tiden vise.
   Ja, de er så fine, øreringene 🙂 Og så kostede de faktisk en slik. 46kr. mener jeg.

 4. 10. juni 2016 / 22:30

  Det er altså virkelig nogle fine smykker <3

  • Lullumut
   Forfatter
   11. juni 2016 / 21:44

   Mange tak – jeg er så enig med dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!