Nogle af fødselsdagsgaverne

Tusind tak for alle jeres dejlige lykønskninger forleden. I er alt for søde <3 Jeg havde en god dag på job og nød dejlig sushi en masse om aftenen, lækkert.

Jeg vil lige vise jer de fødselsdagsgaver, som jeg har fået af min kæreste. I slutningen af 2012 blev der jo åbnet godt og grundigt op for udsalget, så min kæreste gav mig sit Dankort og et maxbeløb, og så fik jeg ellers lov til at shoppe løs. Det generer mig slet ikke, at jeg ikke blev overrasket, for jeg får præcis, hvad jeg har brug for, og min kæreste slipper for at rende rundt som en hovedløs kylling.

Det blev til 4 virkelig gode ting, hvis jeg selv skal sige det. Den sorte bouclé jakke er fra Mango, og den er sat ned fra 499kr. til 299kr. inkl. porto. Den grønne “Tanni” boucléjakke fra Selected Femme har jeg kigget på så mange gange, men den har kostet 999kr. alt for længe. Så da den var sat ned til 489kr. hos Zalando, nuppede jeg den. Den er desværre udsolgt nu, men jeg har efterfølgende set den flere steder med 50%.  I skal nok få lov til at se begge de fine jakke på ved lejlighed. Den lilla “Tulla” top fra Modström hos Zalando måtte også med hjem til 99kr. mod førprisen på 149kr. Jeg har den i sort i forvejen, og den er noget af det blødeste. Parfumen “Shower Fresh” fra Clean er min yndlings, og den var sat ned til sølle 245kr. inkl. porto for hele 60ml hos Ezzence. Hvad synes I om min gavehøst indtil videre?

Share:

23 Comments

 1. Carina Trinhammer
  19. januar 2013 / 10:32

  Ihh, jeg glemte helt at skrive tillykke, søde Louise!! Håber du havde en dejlig dag! 🙂 Synes det var en mega god gave, det er så meget nemmere for begge parter 😉 Måske vi skal praktisere den herhjemme!

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2013 / 11:19

   Hehe, det er helt ok – men tusind tak 🙂 Det kan du tro, den var bare så fin 🙂
   Jaa, det fungerer så godt 🙂 Det må du indføre, så du kan få alle dine drømmekøb 😉

 2. Guapizimo
  18. januar 2013 / 22:18

  Lækker gavehøst og jeg synes det er helt fint at du selv kunne vælge nogle ting du gerne ville have på den måde. Mine julegaver fra manden blev faktisk også købt på samme måde 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. januar 2013 / 11:18

   Ikke dårligt vel 😉 Ja, nogle gange kan det bare være den bedste løsning for alle 🙂 Perfekt 🙂

 3. Nanna
  17. januar 2013 / 22:12

  Fantastisk gavehøst! Ih, glæder mig til det bliver min tur lige om snart 🙂
  Jeg er fuldstændig vild med begge jakker – de er så lækre. Jeg er virkelig stor fan af sådan nogle små jakker, kan slet ikke få nok!

  Og parfumen er jeg selvfølgelig også fan af – det er sjovt nok også en af mine yndlingsparfumer 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2013 / 20:03

   Dejligt du synes om tingene 🙂 Jaaa, det er snart din tur 😉
   Du kan stadig få fat i begge jakker, hvis du er interesseret 😉 Nej, det er også en mani, der er begyndt at udvilke sig her 😉
   Ja det var skisme et godt tip der 🙂

 4. Pixelerede finurligheder...
  17. januar 2013 / 12:52

  Dejlige ting du har købt, de er super meget dig 🙂 Ih, jeg vil også høste gaver 😉 Jeg går selv og kigger lidt efter en blazer ting, men ja, jeg er vist lidt kræsen, plus jeg ikke er så meget for, hvis det bliver for pænt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2013 / 20:00

   Taaak 🙂 Ja, synes nemlig netop det lige er mig 🙂 Haha, du har da lige fået gaver for 3 uger siden 😉 Prøv og lur hos Mango.. De har netop sat rigtig mange, også ikke-pæne, jakker ned 🙂

 5. Trine Lykke
  17. januar 2013 / 02:06

  Du får lige et forsinket tillykke her fra, det er ikke sådan når man har et spædbarn, så flyver tiden bare af sted!
  Det er nogle super lækre ting du har fået anskaffet. Anvendelige, pæne og rimelig tidsløse. Det er dejligt når man virkelig får noget ud af sine gaver, og denne løsning lyder da til at fungere virkelig godt.
  Jeg glæder mig til at se jakkerne på!

  • Lullumut
   Forfatter
   18. januar 2013 / 19:53

   Tusind tak 🙂 Neej, det kan jeg godt sætte mig ind i 🙂
   Tak, jeg er også så happy for dem 🙂 Præcis, og det var også det, jeg gik efter 🙂
   Jeg håber, der er lys til nogle billeder snart 🙂

 6. Natascha Coester
  16. januar 2013 / 15:38

  God gave, lucky you! 🙂
  Og tillykke igen 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:34

   Jeg klager ikke – elsker mine fine gaver 🙂
   Tusind tak 😀

 7. Didda
  16. januar 2013 / 12:42

  Hvor er de jakker bare lækre. Jeg mangler også bare så mange pæne jakker i skabet.

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:29

   Tak 🙂 Du har da ellers lige bestilt en i december 🙂 Men nej, man kan aldrig få for mange pæne jakker 🙂

 8. Jadore blog
  16. januar 2013 / 11:06

  Det er nogle lækre sager 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:28

   Ja ik 😉

 9. Cfashion
  16. januar 2013 / 10:34

  Først STORT TILLYKKE 🙂 Det lyder som om du havde en skøn dag.
  Jeres løsning af gaveindkøbet tiltaler mig meget, men jeg elsker at blive overrasket – men jeg er god til at sende en bestillings-ønske-seddel til min mand med masser af links 😉 Så bliver jeg stadig overrasket.
  Jeg ser frem til at se jakkerne på, de er rigtig flotte og meget work stil – lækkert 🙂
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:25

   Tak 😀 Det var en dejlig dag 🙂
   Det gør jeg skam også 🙂 Men jeg ville være ked af, hvis noget af det var udsolgt, og han havde bestilt noget andet, haha. Jeg mangler lidt den kontrol 😉 Jeg håber, jeg kan få taget nogle billeder i weekenden, når lyset er til det 🙂

 10. 16. januar 2013 / 10:33

  Lækre gaver og især de to jakker er super, super flotte. Det er jo skønt, at du selv kan få lov at lege lidt “pretty Woman” med kærestens dankort… og så ove i købet, når der er udsalg!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:23

   Tak, jeg er også selv helt vild med begge jakker – tror ikke jeg kan vælge en favorit af de to 😉 Ja, det er jo perfekt tidspunkt at have fødselsdag på 🙂

 11. StyleStories
  16. januar 2013 / 09:34

  Sikke nogle vildt gode gaver du har udvalgt dig! Det sjove er, at jeg selv går og venter på den grønne jakke, som jeg bestilte da den røg ned med 60% rabat på magasin.dk, har nemlig også holdt øje med den, for den er SÅ pæn! 🙂 Er dog virkelig i tvivl om størrelsen, og håber ikke jeg har bestilt den for lille. Men da jeg prøvede den i sin tid, var den virkelig stor i størrelsen og lang på ærmerne. Parfumen fik jeg også selv i julegave, den er rigtig god! Er også vild med den anden jakke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. januar 2013 / 23:20

   Tak! 😀 Ja, det undrer mig da egentlig ikke, haha. Jeg håber, det hele passer. Jeg har begge mine i M, og de skulle bestemt ikke være mindre. Men jeg tror måske også, at L vil blive lidt stort nok. Det skal bare prøves på. Men jeg var heldig med begge 🙂 De skal dog bare være åbne.. Parfumen er så god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!