Noget nær lykkelig

Jeg har købt noget. Noget rigtig stort. Som i et hus. Et hus! Ja, I læste rigtigt. Jeg har købt et hus sammen med min kæreste. Altså, jeg har selvfølgelig lånt nogle penge til det, men I ved. Det er mit største og dyreste køb til dato, og det har også været den vildeste beslutning nogensinde. Men jeg tror, jeg er noget nær lykkelig. Det føles ret godt hele vejen ned i maven, og det kilder, og jeg kan ikke holde op med at indrette huset oppe i mit hovede. Heldigvis er min kæreste lige så begejstret. Det er ellers sjældent, vi kan lide de samme ting, haha.

Huset har separat bruseniche og en opvaskemaskine. Jeg har ikke haft en bruseniche i 8 år, og jeg har ikke haft en opvaskemaskine, siden jeg flyttede fra reden for efterhånden mange år siden. Jeg har lyst til at shoppe amok i interiør og nips, men jeg kender også mig selv godt nok til at vide, at jeg gerne vil 1. flytte så lidt som muligt og 2. begynde på en frisk et nyt sted. Åh, det bliver så godt, og jeg glæder mig til at kunne vise jer nogle billeder, når tiden kommer. Det var lidt fra min boligboble. Så ved I, hvor mine tanker er for tiden.

Share:

15 Comments

 1. 25. september 2015 / 18:04

  Ej hvor er det bare dejligt.. tillykke..
  Håber vi får lov til at se en masse fra dit nye hjem når det er klar..

  Knus <3

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 12:03

   Det er så fantastisk, tusind tak 🙂
   Jeg vil meget gerne vise nogle billeder derfra, når det hele er på plads 🙂

    • Lullumut
     Forfatter
     27. september 2015 / 21:49

     Haha, hvor er du sød, tak 🙂 Jeg lover ikke, at du synes, det er spændende 😉

 2. 25. september 2015 / 09:12

  Tillykke søde! Det er en mega beslutning at købe hus og hvor er det fedt at I har fundet Jeres drømmehus.
  Jeg glæder mig til at se mere af huset når det engang er indrettet.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 12:02

   Tak, sveske 🙂 Ja, det er det bestemt, og vi er på ingen måde færdige med alt papirarbejdet.
   Ja, det bliver så sjovt selv at skulle indrette det. Vi har jo slet ikke nok møbler til det pt.

 3. Line - Infashionwebelieve
  25. september 2015 / 08:57

  Endnu engang stort tillykke søde, kan godt forstå du svæver på en sky i disse dage 😉 Vi har også fået plads til opvaskemaskine i vores nye køkken og det er seriøst en af de bedst investeringer. Livskvalitet i hårde hvidevare format!

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 12:01

   Tusind tak, søde 🙂 Ja, det er så dejligt, og jeg glæder mig som et lille barn til at indrette 🙂
   Ej hvor fantastisk. Kærlighed til hårde hvidevarer <3 Jeg tror, jeg kommer til at lave mere mad alene af den grund 😉

 4. Ida
  24. september 2015 / 18:52

  Stort stort tillykke med det. Det lyder bare super spændende 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 12:00

   Mange tak 🙂 Det er så dejligt, og der er jo alt for lang tid til 🙂

 5. 24. september 2015 / 17:22

  Kæmpe stort tillykke – hvor er det bare vildt! Og jeg er meget misundelig 😉
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 11:59

   Tak! 🙂 Ha’, det skal du passe på med at sige. Du har jo ikke set det 😉 Jeg er allerede stødt på de første, der synes, at det enten er for småt eller ligger for langt væk. Nå, men jeg er forelsket 🙂 Håber du får dit eget hus en dag, hvis det er det, du drømmer om 🙂

 6. Maria Ørum
  24. september 2015 / 17:03

  Tillykke til dig og kæresten,med det nye hus.

  • Lullumut
   Forfatter
   26. september 2015 / 11:58

   Tusind tak, Maria! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!