NIVEA Soft og en outfit konkurrence

Et crememærke jeg altid vender tilbage til er NIVEA. Som I kan se her, har jeg lige pt. 2 versioner. En til tør hud med shea butter, som jeg især er rigtig glad for om vinteren og så den klassiske blå bøtte, som altid fungerer. Derudover er jeg faktisk også rigtig glad for Soft versionen samt den, der hedder Rescue & Care 48h Very Dry, som nok er min favorit af de 4. Hvilken NIVEA creme er din favorit?

Anyway, jeg vil egentlig gerne tippe jer om en konkurrence, som NIVEA lige nu kører på Facebook. Det er en outfit konkurrence, hvor det gælder om at uploade et outfit og så få andre til at stemme på sit billede. Præmien som et af de 5 bedste outfit er en make-up pung fra den britiske modeskaber Giles Deacon. Det er ham, som har designet udseendet på et par limited edition NIVEA Soft cremer, som snart kommer til salg herhjemme. Konkurrencen slutter den 2. oktober, men der er ret gode vinderchancer. Jeg har i øvrigt selv lige lagt et billede op derinde, uh uh.. Og nej, indlægget er ikke sponsoreret. Jeg er bare glad for NIVEA.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

10 Comments

 1. Tina Irene Povlsen
  1. oktober 2013 / 10:55

  Den blå fra NIVEA er et must have. Og så er den til håret også blå. Min skønne skum conditioner fra NIVEA er ligeså stort et must have for sunde bløde lokker, som cremen er for den sunde, bløde og fugtmættede hud. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. oktober 2013 / 19:30

   Det er den helt sikkert 🙂 Hm, hvad er det for en til håret, du bruger? Dejligt du er så glad for NIVEA 🙂

 2. Sara
  25. september 2013 / 21:38

  Hvor er det dejligt at læse “jeg er bare glad for Nivea” – der er sponsorerede indlæg til højre og venstre efterhånden, og bloggere er så bange for, at give god reklame uden at få noget til gengæld. Du aner ikke, hvor glad det gjorde mig, at du ikke er bange for at rose og komplimentere et mærke – helt uden at få noget for det!

  Og så kan jeg for øvrigt fortælle dig, at mit yndlings Nivea-produkt lige for tiden er deres In Shower Body lotion. Det er jo genialt!

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2013 / 23:07

   Haha, hvor er du sød, Sara 🙂 Tusind tak for din kommentar 🙂 Jeg har en del sponsorerede indlæg på min blog, men sponsoreret eller ej, så skriver jeg altid om ting, jeg kan stå inde for 🙂 Hvis det ikke virker for mig fra starten oppe i hovedet, så skriver jeg ikke om det 🙂 Normalt bør jeg jo slet ikke skrive, at det ikke er sponsoreret, men jeg kan godt forstå, hvis en læser bliver i tvivl. Og hey, NIVEA er jo en klassisker, hvem kan ikke lide deres cremer 😉
   Den er jeg prøvet en lille tester af. Kom den dog på min svamp, og det kan jeg ikke anbefale, da svampen sugede det hele 😉 Hihi..

 3. Nicoline Berthy
  25. september 2013 / 10:47

  Jeg bruger Biotherm til hverdag, men hvis min hud er virkelig tør bruger jeg enten olie eller den blå fra Nivea. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2013 / 23:04

   Biotherm er virkelig også lækkert men desværre en helt anden prisklasse 🙂 Jeg har stortset altid tør hud, så jeg skal altid have masser af fugt/fedt 🙂

 4. Ida
  25. september 2013 / 06:04

  Jeg bruger Nivea hver dag til min krop. Bruger bare den hvide 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2013 / 23:00

   Dejligt at høre, og der er sikkert et par der er hvide, men 48h er også hvid 🙂

 5. STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  24. september 2013 / 22:29

  Min favorit er helt klart den klasisske creme i den runde boks 😀 hehe

  • Lullumut
   Forfatter
   25. september 2013 / 22:58

   Den fungerer også bare altid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!