Nike Free Tr Fit 3

Jeg var som bekendt i Malmø i går, og på Instagram viste jeg jer et par sandfarvede Acne Alma, som var sat ned med 50% fra 3.200 SEK. Det var sindssygt billigt, og de var der i min størrelse. Men de var ikke nogle, jeg havde udset mig på forhånd, og derfor valgte jeg ikke at købe dem. Havde de været der i sorte, havde jeg købt dem med det samme uden yderligere overvejelse. Jeg så dem i Spirit Stores, hvis I bare må eje dem.

Anyway, forinden var vi inde i det nyrenoverede Triangeln center, som Alexia Dahl havde anbefalet os at kigge forbi. Der var stort set 20% i alle butikkerne, så vi havde virkelig heldet med os. Inde i Stadium kiggede vi på sneakers, og jeg faldt over disse super fede Nike Free Tr Fit 3, som jeg ikke kunne lade stå. Jeg slap 750kr. for dem, hvilket er en virkelig fin pris. Det er mit første par sneakers i mange år, så jeg er gået all safe med den sorte model, som dog har lidt feminine detaljer. De er desværre ikke at finde i Stadium’s webshop, men jeg har fundet dem hos Sarenza i 3 forskellige farvekombinationer til 897kr. pr. par. Jeg har købt mine i min normale skostørrelse. Hvad synes I om mine nye sneakers?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

18 Comments

 1. 3. september 2013 / 22:00

  De er virkelig fine. Jeg har dem magen til blot i hvide og lilla nuancer. Jeg fik dem anbefalet af svigermor som er den lykkelig ejer af 3 par. Virkelig smukke feminine sneaks 🙂 tager du dem på på fredag?

  Du skulle også have købt de lyse Alma, de er så fine. Perfekt til jeans eller også til bare ben 🙂 så kunne vi også matche der…ha ha..

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   3. september 2013 / 22:33

   Tak 🙂 Uh, det lyder altså også ret nice 🙂 Jeg overvejer også allerede, hvilken farve de næste skal være i 😉 Det har jeg ikke overvejet, måske 🙂
   Ja, de er ret fede. Men jeg tror bare, de ville samle støv i min garderobe i den farve 🙂 Kunne have været hyggeligt med matchy matchy 🙂

 2. Ida
  2. september 2013 / 06:13

  Stort tillykke med den søde pige. Jeg har set haft klikket dem i kurven, men valgte de helt sorte i stedetfor – så jeg er fan 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. september 2013 / 18:22

   Mange tak søde 🙂 Fedt, dine er nu også fede og måske en smule mere anvendelige, selvom jeg elsker de pink detaljer på mine 🙂

 3. Sofies closet
  1. september 2013 / 21:53

  Ej, den er altså også virkelig cool 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. september 2013 / 18:22

   Tak! Jeg er så glad for dem! 😀

 4. Louise A
  1. september 2013 / 20:41

  Det er så fede de sneaks! Jeg har set dem i min lokale Stadium i Århus, hvor de var til 899 kr. Men Stadium har lige sendt et katalog ud, hvor der på bagsiden er en kupon med 20% til et par sneakers. Har selv købt modellen i koral med blå/sort leopard print for et par måneder siden, men i denne model tri fit 3 har jeg måttet gå ca. 1 str. op. Er også ret så vild med den sorte model 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   2. september 2013 / 18:21

   Ja ik’ 🙂 Okay, det er også en god besparelse. Jeg synes altid, der er så mange mennesker i min lokale Stadium, desværre. Jeg har ellers kigget derinde mange gange. Uh, den lyder også vildt flot 🙂 Skægt du er gået op..

 5. Ida / Fashionlab
  1. september 2013 / 20:11

  De er for lækre Louise, farvekombinationen er perfekt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 20:20

   Fedt, tak 🙂 Ja, de er ikke sådan helt kedelige, selvom de er sorte 🙂

 6. 1. september 2013 / 20:09

  De er vildt!! fede 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 20:19

   Dejligt at du synes om dem. Synes også virkelig de er fede 🙂

 7. Karina
  1. september 2013 / 19:53

  Jeg synes altså at de er ret seje 😉 Sådan et par må jeg have på et tidspunkt 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 20:19

   De er mega seje, og tak 🙂 Ja, dem kan man ikke helt holde sig fra 🙂

 8. Katrine Guldbæk
  1. september 2013 / 19:47

  Så godt du havde vist dem på instagram, synes de er så fine. Men det er selvfølgelig også mange penge selvom der er 50% :-).
  Desuden er dine nye sneakers vildt fede 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 20:19

   De er virkelig fine 🙂 Og ja, selvfølgelig er 50% stadig mange penge. Men det er godt nok også et pænt tilskud til så dyr en støvle 🙂
   Taak, jeg elsker dem 😉

 9. 1. september 2013 / 18:36

  De er ellers også fine og lyder som en god idé at lade Almaerne stå, nu hvor det ikke helt var de rigtige for dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. september 2013 / 18:46

   Tak, jeg tror, vi bliver rigtig gode venner 🙂
   Præcis. Jeg tror ikke på, jeg ville få brugt netop den farve ret meget, og så ville det være spild af penge. De sorte havde til gengæld været et hit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!