Nike Free sneakers

Her kommer det 2. par sneakers, jeg købte med hjem fra New York. Det er nok det fedeste par af de 3, men det er samtidig også det mindst anvendelige pga. farven. Måske får jeg dem brugt lidt mere her i efteråret, og ellers kommer de helt sikkert rigtig meget i brug til foråret. Uanset hvad er de købt i Lady Foot Locker med 5$ rabat pga. rabatkoden, jeg fortalte om HER. De kostede mig 95$ svarende til ca. 550kr. Modellen hedder Nike Free 5.0 V4 – Women’s og er næsten umulige at finde online, og jeg har kun kunne finde dem HER.

Share:

8 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  8. oktober 2014 / 21:00

  Hej skønne Louise

  Har netop selv bestilt et par hvide sneakers… de første par hvide, siden jeg var teenager tror jeg. Men ja, nu skulle det være. Og egentlig top upraktisk her op til efteråret, regn og slud… But I don’t care 🙂

  Stort knus
  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   8. oktober 2014 / 22:46

   Uha, dem glæder jeg mig til at se på 🙂 Til dine lange, pæne stænger 🙂
   Det er nu heller ikke fordi, jeg går så meget op i det. Men jeg passer vores lager på job på 4. uge, og der pakker jeg bl.a. kasser, så det er altså ikke de sko, der kommer i brug 🙂

 2. Ida Benedicte
  5. oktober 2014 / 14:11

  De er mega cool! Og det var da mega billigt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 20:01

   Tak! 🙂 Ja, så kan det næsten ikke betale sig at købe sneakers herhjemme 🙂 Selvom nu får jeg vildt meget lyst til at komme flere, fordi de her er så komfortable..

 3. Ida
  4. oktober 2014 / 12:16

  De er bare så mega cool!!! Dem ville jeg også have med hjem, hvis det var mig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 09:35

   Tak 🙂 Haha, ja det kan jeg godt forstå 🙂 Var også bare sikker på, de skulle med hjem, da jeg så dem første gang..

 4. 4. oktober 2014 / 10:20

  Hvor er de bare fede! Jeg kan godt forstå at de ikke er så anvendelige i hverdagen, da de er hvide og sarte, men så må du bare hoppe udenom vandpytterne 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2014 / 09:35

   Tak 🙂 Ja, men jeg vil helst bruge dem de dage, hvor jeg er sikker på, at vejret forbliver godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!