Ni måneder med Baby A

Ni måneder med Baby ANi måneder inde. Ni måneder ude. Tænk engang at der allerede er gået hele ni måneder med Baby A. Eller, halvandet år om man vil. Jeg kan stadig knibe mig i armen, når jeg kigger på ham. Tænk at det her lille væsen er mit. Han har ligget inde i min mave. Ej, men jeg fatter det bare ikke. Føler mig som den heldigste kvinde i verden. I hvert fald når han smiler til mig og griner ad mig. Om natten, not so much.

Læs eller genlæsEt halvt år med Baby A

Det er vildt, så meget der er sket på ni måneder. Han kan sidde selv, han kan kravle rigtigt, og han rejser sig op ad det meste. Han er vild med musik, og især sangene Tusindben og Postmand Per bliver måsen og hovedet rigtigt vrikket til. Han er begyndt at interessere sig sig for at lege med bolde, og han elsker legetøj, der kan bimle og bamle. Han har fået et par fine tænder, og hans to fortænder er godt på vej ud. Han spiser flot. Især kød, ostehaps, agurk og blomme er et hit.

Læs eller genlæsTre måneder med Baby A

Jeg nyder ethvert øjeblik med min søn. Han bliver kysset og krammet hele tiden. Min barsel synger desværre på sidste vers, og jeg forsøger at suge det hele til mig, inden hverdagen går i gang igen. I starten var jeg ikke fan af det der barsel, men det er jeg heldigvis kommet efter. Vi har været heldige at få en vuggestueplads til ham, og jeg krydser fingre for, at han vil elske det. Og ikke bliver voldsomt ramt af den berygtede vuggestuepest.

4 Comments

 1. 15. oktober 2018 / 20:18

  Han er så skøn Louise ❤️

  • Lullumut
   Forfatter
   16. oktober 2018 / 15:06

   Årh, tak søde M <3 Din dreng er altså også virkelig smuk 🙂 Det er vildt så stor han allerede er blevet.

 2. 11. oktober 2018 / 06:48

  Det er helt vildt som tiden flyver. Han er bare så sød!

  • Lullumut
   Forfatter
   12. oktober 2018 / 22:36

   Ja, det går bare så stærkt. Tusind tak <3 Jeg havde ham med til et event i dag, og han fik godt nok flirtet lidt, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!