New York, vi ses til sommer

Nu kan jeg ENDELIG skrive, at jeg skal til New York til sommer. Det er SÅ vildt, og jeg lever på en lyserød sky i disse dage. I år kan det nemlig lade sig gøre for min kæreste og jeg at holde 3 ugers sommerferie samtidig. Så nu er det slut med at drømme og i gang med at glæde sig og planlægge. Vi sad den anden aften og bookede både flybilletter og hotel, så nu er den endelig virkeligt.

Vi tager derover om ca. 4 mdr, og vi skal bo på det hotel, vi boede på tilbage i 2007. Det hedder The Time Hotel, ligger meget centralt i forhold til teater distriktet, og jeg kan varmt anbefale det. Vi har booket 14 nætter, så vi kan nå at se alt det, vi har savnet, og alt det vi ikke nåede sidst. Og så skal vi bare slappe af, spise god mad og gå Manhatten tynd hånd i hånd. Det bliver absolut ikke nogen billig ferie, men det kan jeg godt forsvare, haha. Vi har ikke været ude at rejse siden sommeren 2012, jeg afsluttede min HDMM sidste år, vi har lige fejret 10 års dag, næste år bor vi måske i hus og har nogle andre udgifter, etc. Så er det vel ok, ik’. Haha.

Selvom jeg har været der før, modtages gode råd og tips med kyshånd. Af blogs følger jeg bl.a. Andrea Rungholm, som pt. bor derovre, samt Silje Vikestad og Fashion by Frium som også skriver om The Big Apple. Har I bestilt årets sommerferie, og hvor skal I i så fald hen?

Share:

12 Comments

 1. Milana
  2. april 2014 / 22:38

  Ihh hvor skønt for jer! Jeg elsker NY. Jeg tager til Californien om præcis 20 dage – en rejse vi har ventet på siden august sidste år! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. april 2014 / 22:12

   Helt vildt, jeg glæder mig bare så meget 🙂 NY er den bedste by 🙂 Californien lyder heller ikke tosset. Rigtig god tur søde 🙂 Ja, vi har også ventet på NY de sidste 2 år. Nu lykkes det endelig 🙂

 2. 30. marts 2014 / 20:24

  Ih gid det var mig! 🙂 Jeg skal til Berlin i sommerferien og det glæder jeg mig også sindssygt meget til 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. april 2014 / 22:51

   Jeg glæder mig godt nok også rigtig meget 🙂
   Der er så skønt i Berlin. Det er mindst 10 år siden, jeg har været der. Så skal du kigge forbi Blog Liebling. Hun har skrevet en del om Berlin. Kan godt forstå, du glæder dig 🙂

 3. Guapizimo
  30. marts 2014 / 12:04

  Hvor er det bare fedt for jer! Jeg tillader mig at være en anelse misundelse 😉

  Jeg vil rigtig gerne derover med manden og i første omgang vil jeg altså helst opleve byen uden børn, er bare ikke sikker på at jeg finder nogle der gider at passe hele flokken en uge eller to, he he.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. marts 2014 / 20:03

   Helt vildt. Du ved jo, hvor lang tid det har taget at få den rejse i hus 🙂 Helt ok, så er jeg misundelig på at bo i et varmt land 😉
   Jeg ville heller ikke tage derover med mindre børn. Det er en travl by, hvor alting kører i højeste gear. Nej, det er måske lige lang nok tid at få passet 4 børn 🙂

 4. Ida
  30. marts 2014 / 11:58

  Så lækkert og så misundelig 🙂
  Jeg kan godt forstå at I glæder jer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. marts 2014 / 20:01

   Helt vildt lækkert 🙂 Det bliver mega godt. Har I fundet en rejse?
   Ja, især når det er vores favorit destination 🙂

 5. 30. marts 2014 / 10:46

  Ej hvor er det bare dejligt 🙂 Jeg glæder mig til at opleve New York gennem din blog!! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. marts 2014 / 20:00

   Helt vildt 🙂 Glæder mig så sindssygt meget! Tusind tak 🙂 Det giver mig ekstra blod på tanden for nogle gode billeder og anmeldelser 🙂

 6. Iben
  30. marts 2014 / 10:21

  Spændende med ferie i new York .

  Vi bestilte sommerferie i august sidste år. 10 dage på kreta.
  Vi var der sidste sommer, og det var det dejligste sted, så vi måtte tilbage 🙂
  Tilbage til det samme lille hotel, samme lejlighed ❤
  Vi har bestilt en stor 3 værelses lejlighed som har 50 kvm terrasse med havudsigt. Bedre kan det ikke blive.
  200 meter oppe af vejen ligger Hovedgaden med butikker og spisesteder.
  Glæder mig bare så meget til det blir juli og vi rejser.

  God ferie.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. marts 2014 / 19:59

   Ja, det bliver vildt dejligt 🙂 Har været der før, så jeg kender en del til byen 🙂
   Øj, det var lang tid i forvejen at booke en ferie 🙂 Men når I ved, hvor I gerne vil hen, sååe 🙂 Lyder ellers dejligt. I må have en dejlig tur, når det bliver rejsetid 🙂
   Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!