New York // Rejsen

Der var ikke nogen af jer, der ønskede nogle bestemte indlæg fra New York, da jeg spurgte, så jeg tager dem bare lidt kronologisk og starter derfor med selve rejsen.

Vi bookede rejsen helt tilbage i marts, da vi fik at vide af vores arbejdsgivere, at begge vores ferie uger var godkendte i samme periode. Først kiggede vi på hotel i flere dage, og vi endte med at booke os ind på The Time Hotel, hvor vi også boede tilbage i 2007. Der kommer et separat indlæg om hotellet. Da vi havde booket hotellet, bestilte vi så flybilletter.

Flybilletterne valgte vi at booke gennem Norwegian, da de tilbage i marts havde de billigste billetter. Vi valgte direkte flyvning tur-retur fra København – John F. Kennedy. Når jeg skal flyve så lang en tur, vil jeg gerne undgå at skulle skifte fly undervejs og evt. risikere ikke at få min kuffert med fra fly til fly. Prisforskellen var minimal i forhold til, at det kunne betale sig.

Flyet skulle have været et af de helt nye Dreamliner fly begge veje, men i maj fik vi besked om, at turen ud ikke ville blive med dette fly, da det ikke var godkendt på daværende tidspunkt. Vi valgte at beholde billetterne, selvom vi fik mulighed for at returnere dem.

Turen ud var egentlig ok, men det var et gammelt fly fra et helt andet selskab og ikke nogen spændende tur. Skærmene virkede slet ikke. Der var lidt Østeuropa over både flyet og personalet. Vi har sendt dem en klage, eftersom vi bestilte mad om bord til begge ture. Alle fik nemlig mad på turen ud, også dem som ikke havde bestilt.

Hjemturen var en del bedre, selvom flyet var forsinket næsten en time. Her fløj vi med det nye Dreamliner fly, som er virkelig lækkert. I det nye fly er der skærme, og der er mange gode film, serier, musik, spil samt mulighed for at bestille i snackbaren via skærmen. Utroligt tjekket. Jeg så 2 ret nye film, bl.a. Gravity. Vi fik vores mad, og dem der ikke havde bestilt mad fik lov til at købe noget. Som det hører sig til. Eneste minus var at vi begge ønskede kylling, og der var kun bøf tilbage. Det gik dog heldigvis.

TIP:

 • Husk at få ansøgt om/udfyldt ESTA informationer, så I har lov til at rejse ind i USA. Det kom selv frem på skærmen, da vi bookede flybilletter.
 • Husk også at passet ikke må udløbe inden for en vis tid.
 • Husk også rejseforsikring. Selv brugte jeg min forsikring gennem Mastercard Gold.
 • I øvrigt valgte jeg at købe både flybilletter og hotel ophold på Mastercard for at være bedre dækket i forhold til konkurs.
Share:

8 Comments

 1. Pingback: New York -
 2. 27. august 2014 / 21:16

  Det er sjovt at læse, for vi oplevede det samme med Norwegian. Da vi bestilte, fik vi dog ikke mulighed for at bestille mad, så vi var ved at dø af sult i flyvere og måtte købe mad til overpris. Vi fløj med Dreamlineren ud. På vej hjem var det et mareridt. Det var et fly der mest af alt mindede om et Ryanair fly, hvilket er super fint til en tur til London, men skisme da ikke tværs over Atlanten. Der var intet benplads og der var ikke plads til alle passagerers håndbaggage. Ydermere var der ingen skærme, hverken i sæderne eller én stor så turen var lang for dem uden bærbar. Da mit bærbar batteri døde efter 3 timers intens serie-kigning var det også slut for mig. Men alle fik mad, også selvom vi ikke havde bestilt. Meget besynderligt.
  Jeg har sendt en klage til Norwegian som har afvist mig blankt med den melding, at det for dem handler om at komme fra A til B og ikke HVORDAN man kommer fra A til B. Jeg er stadig bitter. Hmm.
  Men vi elskede New York 😀

  Kh Mette

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2014 / 18:24

   What. Vildt at I ikke kunne bestille mad. Det har jeg da aldrig hørt om før, på sådan en lang tur. Haha, jeg tror, vi har fløjet med samme selskab 🙂 Så ringe fly.. Jeg fik læst en masse og sovet lidt. Men det havde været rart med en film 🙂
   Ej, øv. Men ok. Det giver jo mening. Jeg håber, vi kan få penge retur for at have betalt for noget, som andre fik gratis.
   Ja, New York er fantastisk 🙂

 3. Guapizimo
  27. august 2014 / 15:08

  Æv med flyturen ud, håber at I får noget ud af jeres klage og evt. får refunderet en del af beløbet i har betalt.

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2014 / 18:22

   Ja, det var lidt øv. Især når det er sådan en lang tur 🙂 Det håber jeg også. Det er 800kr, vi gav for maden ud..

 4. Ida
  26. august 2014 / 17:29

  Øv sikke en udtur 🙁 Håber at I hører fra flyselskabet 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. august 2014 / 21:27

   Ja, der var lidt forskel på udrejsen og hjemturen 🙂 Hurra for film 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!