New York // Delicatessen

Er det kun mig, der bliver sulten af de her billeder? Haha. Mums, kunne godt spise sådan en omgang lige nu. Da jeg var i New York, fik jeg et tip om caféen Delicatessen på Prince Street 54 i Soho, så den var jeg naturligvis nødt til at besøge. Faktisk havde jeg glemt alt om den, men pludselig så jeg bare det store faceskilt Delicatessen  og hev begejstret i min kæreste.

Vi var der omkring kl.11 og besluttede os for to gange pandekager, men da jeg fik øje på deres pommes frittes med trøffelolie og parmesan [Truffle-Parmigiano Fries], var jeg solgt. Så det blev den lidt spøjse kombination af pandekager, iskaffe og fritter on the side til morgenmad. Men hold op hvor var begge dele gode! Jeg har aldrig smagt så gode pommes frittes før, eller efter. Må tilbage. Min kæreste er knap så vild med hverken trøfler eller parmesanost, så han nappede kun en enkelt. Det betød flere til mig, haha. De skulle eftersigende også have gode burgere.

Husk også at besøge den fine boghandler lige ved siden af, McNally Jackson Books eller MJ Books, hvis I kan lide bøger, tegneserier og andre kreative sager i den dur. Jeg tror, vi brugte tæt på en hel time derinde, og min kæreste endte med at købe nogle fine Marvel tegneserier med hjem til samlingen.

Share:

2 Comments

 1. 2. juli 2015 / 00:18

  De lyder virkelig lækre de pomfritter. Det er nu noteret på min New York liste (ikke at jeg ved hvornår jeg næste gang kommer til New York)

  • Lullumut
   Forfatter
   2. juli 2015 / 21:55

   De er bare så gode 🙂 Kunne spise dem lige nu.
   Fedt at du har noteret det ned. Håber du snart kommer til NY igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!