Neutrale nuancer til garderoben

Midt i mine tanker er det blevet til en smule shopping. Jeg skrev lidt om et par ønsker HER, og dagen efter fik jeg klikket lidt hjem. Først og fremmest var jeg klar over, at mine New Balance løbesko ikke var optimale til fitness træning. Derfor er de nu blevet skiftet ud med disse Nike Free sneakers i sølv, hvid og sort. Jeg har haft et crush på dem, lige siden jeg så dem i New York i sommer. Så nu skulle det være. De findes også i et par andre fede farvekombinationer, men jeg valgte den sikre farve. De har allerede været i brug et par gange nu, og jeg er virkelig tilfreds med dem. Glæder mig til at de bliver lidt mindre stive i det.

Udover mine nye sneakers bestilte jeg også denne Tango striktrøje fra Vero Moda. Jeg har ikke shoppet tøj siden september, så jeg trænger i den grad til nye overdele. Det bliver jo slidt. Den koster kun 99,75kr, hvilket er til at overskue. Kvaliteten er også derefter, men jeg er nu glad for den, og den har været i brug et par gange allerede uden tegn på slid. Jeg kan godt lide detaljen med pyntelynlåsen, som gør den lidt anderledes sammen med det længere bagstykke, som I kan se via linket. Har I også shoppet lidt på det sidste? Nu går der heldigvis løn ind på fredag, og jeg glæder mig. Er sikker på der skal lidt flere nye overdele herhjem og bo.

Share:

7 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  25. februar 2015 / 10:26

  Skoene er helt vildt fede 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   25. februar 2015 / 21:26

   De er så fede! 🙂 Jeg er virkelig glad for dem.

 2. Camilla Riis
  24. februar 2015 / 22:12

  Lækre køb! Skoene er så fede!

  • Lullumut
   Forfatter
   24. februar 2015 / 22:15

   Nogle gange er det vigtigt at indse, at man mangler noget i sin garderobe 🙂 Jeg er også helt tosset med de sko 🙂

 3. StyleStories
  24. februar 2015 / 22:07

  Uih, er vild med de sneakers! Fedt de er sølvfarvede, det gør dem ret anderledes.

  • Lullumut
   Forfatter
   24. februar 2015 / 22:14

   De er også så fede 🙂 Det var lige netop sølv effekten, jeg faldt for. Det har de andre farver ikke, selvom de nu også er fede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!