Neglelak til julens fester

I dag skal det handle om neglelak til julens fester. Mange vil måske vælge en rød nuance af neglelak i julen, og det kan da også være utrolig flot. Personligt er jeg meget bedre til de metalliske farver i guld, kobber, bronze etc. Her er nogle af mine personline favoritter på neglene til jul. Fra venstre mod højre er det:

 • Deborah Lippmann – Cleopatra In New York
 • Sally Hansen – Coin Flip
 • L’Oréal – Imperial Gold
 • Leciel Paris – Light Gold
 • Essie – Summit of Style

De fleste af de viste neglelakke kan købes i f.eks. Matas og Magasin, hvis det skal gå lidt hurtigt. Nr. fire fra Leciel Paris er købt i en lufthavn på Cypern, så den er ikke sådan lige til at støve op. Men den gyldne farve er sikkert til at finde blandt f.eks. Essie, L’Oréal, GOSH, Rimmel eller Sally Hansen. Hvilken neglelak regner du selv med at have på i julen, og har du en favorit blandt mine ovenfor?

Share:

2 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  23. december 2015 / 11:59

  Hvor er det bare nogle flotte farver. Jeg har faktisk ikke selv fundet den farve jeg skal have på endnu 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. december 2015 / 23:17

   Ja ik’ 🙂 Dejligt du deler min begejstring. Jeg har heller ikke besluttet mig endnu, men det bliver nok en af disse. Har en del forskellige farver 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!