Mormor brunch på Kalaset

Efter jeg begyndte at bruge Instagram (@lullumut), er der desværre rigtig mange ting, jeg oplever, som aldrig når videre til bloggen. Derfor forsøger jeg at få nogle flere hverdags indlæg her på bloggen, og i dag kommer der en brunch anbefaling fra Kalaset på Vendersgade 16 i København, mellem Nørreport St. og Søerne. Der mødtes jeg en lørdag med med min veninde. Lige mellem min ferie til New York og hendes ferie til Cypern. Der skulle snakkes igennem, og vi sad der da også 3 timers tid.

Stedet er vildt hyggeligt. Det er nede ad en trappe, og der er faktisk ok med siddepladser. Er vejret godt, er der også borde udenfor. Vi sad inde i et indhak, hvor der var lidt mørkt. Meget huleagtigt på den gode måde.

Jeg bestilte en Mormor brunch med en smoothie on the side. Det blev 160kr. i alt, og jeg gav 120kr. for brunch tallerkenen og 40kr. for min smoothie. Ida bestilte en “Grønttorvet” rugbrødsmad med røræg til 65kr. Min brunch var meget simpel men rigtig lækker og bestemt til at blive mæt af. Især kartoflerne var rigtig lækre. Et anderledes valg til en brunch men jeg er begejstret. Smoothien derimod var ikke kold, hvilket var synd. Den fik jeg med det samme, da jeg bestilte, så enten stod de bare klar, eller også var der en, der havde ombestemt sig. Et plus er at der er gratis vand i kander med frisk frugt, så det er bare om at forsyne sig.

Jeg skal helt sikkert på Kalaset igen, og så skal jeg bl.a. smage deres pandekager og varme chokolade med skumfiduser, haps. Har du ikke været der, er det klart et besøg værd. Og er du ikke sulten, kan du altid tjekke det fine, retro interiør ud. Kalaset har ingen hjemmeside, men du kan se deres Facebook side HER.

Share:

10 Comments

 1. Pingback: Dagens 16082014 – en tur på Kalaset
 2. Trine
  3. september 2014 / 20:53

  Det ser lækkert ud…

  Især Idas rugbrødsmad kunne jeg da godt lige snuppe en af 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. september 2014 / 17:37

   Ja, det var det også 🙂
   Tror også Ida var ganske tilfreds med sin mad 🙂 Hun spiste den som frokost, mens jeg spiste mit som morgenmad 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. september 2014 / 17:36

   Ja, haha 🙂

 3. 3. september 2014 / 13:16

  Elsker Kalaset! Og de har den bedste vegetarbrunch, selvom jeg ikke er vegetar, så var det vildt lækkert at prøve noget anderledes 😛

  • Lullumut
   Forfatter
   4. september 2014 / 17:36

   Det er SÅ godt 🙂 Jeg skal bestemt derhen igen for madens skyld 🙂 Uha, måske jeg også skal prøve den så 🙂

 4. Ida
  3. september 2014 / 09:19

  Det var så hyggelig en lørdag. Tænk var vi der virkelig i tre timer? Tiden går stærkt i godt selskab <3

  • Lullumut
   Forfatter
   4. september 2014 / 17:35

   Vildt hyggeligt 🙂 Vi sad der i flere timer 🙂 Ja, det er rigtigt, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!