Morgenmad på Sarabeth’s i New York City

Der findes tonsvis af spisesteder i en storby som New York City. Udover selvfølgelig at læse anmeldelser på diverse blogs og deslige er mit bedste råd faktisk, at du prøver dig frem. Gå en tur og se, hvad der ser spændende ud. Det kan være svært. For det er ikke til at se, hvilke spisesteder der blot er turistede i en by som New York City. Men således gik det altså til, at min kæreste og jeg spiste morgenmad på Sarabeth’s i New York City. Vi gik ud for at lede efter morgenmad, og da vi tilfældigvis kom forbi Sarabeth’s stoppede vi op. Det så spændende ud. Desværre var der fuldt hus og lange køer ude foran, men vi fik et bord til en anden dag. Det er fordelen ved at være i den samme by i et par uger.

Det spiste vi på Sarabeth’s

Vi kom tilbage en tirsdag og fik et bord i et hjørne af et meget overfyldt lokale. Jeg havde ikke sat mig ind i, hvem Sarabeth var, men hun var tydeligvis en populær dame. Jeg har så siden hen fundet ud af, at hun er kogebogsforfatter og har vundet adskillige awards. Hun optræder ofte i medierne. Der kan man bare se.

Min kæreste gik efter noget lidt simpelt. Det blev til Home Fries, som dog mest af alt minder om nogle ovnbagte kartofler. Samt Goldie Lox, som er røræg med røget laks og cream cheese. Hertil en grov muffin. Selv kunne jeg ikke nøjes, så det blev både til Classic Eggs Benedict  med skinke og Toasted Coconut Waffle. Jeg ved ikke lige, hvad jeg havde tænkt på, for jeg kunne knap nok spise det. Hertil fik vi juice; appelsinjuice og Four Flower juice. Sidstenævnte er med appelsin, ananas, banan og granatæble. Godt smagte det, men favoritterne var altså Eggs Benedict samt vaflerne. I alt kom vi af med 83,5$ før tax, hvilket svarer til ca. 545kr. Det kan sagtens gøres billigere, hvis du kan nøjes med en enkelt ret frem for to. Ahem.

Du finder en del Sarabeth’s restauranter i New York City. Der er faktisk også et par stykker i Japan samt en i Sydkorea og en i Taiwan. Bare hvis du skulle komme på de kanter. Find en oversigt HER. Jeg spiste på den ved Park Avenue South, 381 Park Ave S. Du kan også få både frokost og aftensmad på Sarabeth’s.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!