Mocktail med pæresmag

Mocktail med pæresmag

Mocktail med pæresmag

Mocktail med pæresmag

Mocktail med pæresmag

Mocktail med pæresmagEn ting jeg næsten ikke har savnet, mens jeg har været gravid og nu her under amning, er alkohol. Jeg bryder mig hverken om øl eller vin, så det efterlader ikke ret meget til fantasien. Til gengæld er jeg ret stor fan af mocktails, som er alkoholfri cocktails. De smager dejligt, de kan drikkes af alle, og de giver ikke tømmermænd dagen efter. Win win! Jeg har tidligere skrevet en del om SodaStream her på bloggen, for jeg er stor fan. Specielt her under min barsel, og i løbet af den meget lune sommer, har der været stor udskiftning på patronerne i vores maskine.

Mocktail med pæresmag

Jeg har fået tilsendt nogle forskellige smagsvarianter fra SodaStream, og her giver jeg mit bud på en frisk mocktail med pæresmag. Det er en efterårs-udgave, og fordi jeg godt kan lide at spise (og drikke) efter sæson, har jeg valgt at bruge pære. Det vrimler med pærer i butikkerne nu, og jeg spiser pære til min yoghurt eller chiagrød hver morgen.

Denne mocktail er egentlig ret simpel og består af:

 • Et par isklumper (antal efter vejret)
 • Danskvand lavet på SodaStream maskine blandet med SodaStream pæresaft
 • Friske skiver af pære
 • Kiwibær skåret i halve

Husk at mixe SodaStream smagsvarianterne meget forsigtet ned i danskvanden, da det ellers godt kan bruse over. Det sker for mig all the time. Utålmodig type. Du kan mixe dine mocktails præcis, som du ønsker. Det er kun fantasien, nå ja – og dine smagsløg, som sætter grænser. Hvis jeg havde haft lidt frisk mynte, havde jeg nok tilføjet det til denne mocktail. Og hey, hvis du er til alkohol, blander du bare lidt af din yndlings i. F.eks. vodka, gin eller lys rom. SodaStream laver et hav af smagsvarianter, og du kan bl.a. købe dem med smag af tonic til din gin & tonic eller med ginger ale. Jeg er selv glad for varianten med cola, som er dejlig sød, samt dem med citrusfrugter.

Nye flasker der kan gå i opvaskemaskinen

Som en lille bonusinfo, hvis du ikke allerede ved det, er SodaStream begyndt at forhandle flasker, der kan gå i opvaskemaskinen. Det er virkelig rart, da de tidligere flasker kun lige blev skyllet i lunkent vand. Og med sådan en gang smag i, kunne der altså hurtigt komme bakterier i flaskerne. Jeg er fan, men jeg har også en opvaskemaskine, og så giver det jo god mening. Hvis du er i tvivl, om din flaske kan gå i opvaskemaskinen, skal du kigge efter “DISHWASHER SAFE” logoet bag på flasken. Husk også at holde øje med udløbsdatoen på flasken. De kan dog holde i et par år.


Krystalglas fra Nachtmann // Sugerør købt i Japan


SodaStream produkterne er modtaget i forbindelse med bloggen. Holdningerne er som altid mine egne.


 

Share:

2 Comments

 1. 2. november 2018 / 09:51

  Mh hvor lækkert 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2018 / 20:57

   Mega lækkert 🙂 Pære er sådan en skøn frugt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!