Mit seneste taskekøb fra Adax

ReklameI februar viste jeg fire lækre tasker fra designsamarbejdet mellem Adax og det tyske stilikon Marie Nasemann frem. I mellemtiden er en af taskerne flyttet ind hjemme hos mig. Det er den, du ser på billederne her ovenfor. Og ja, den er selvfølgelig sort, haha. Nøj, den er virkelig fin og lækker, og jeg glæder mig til at indvie den, forhåbentlig snart. Jeg valgte at gå med denne clutchmodel med krokodillepræg, fordi den passer godt ind i min garderobe, og jeg elsker strukturen. Tasken er fremstillet i 100% kalvelæder, og den har et hav af funktioner. F.eks. har den både håndledsrem og skulderrem med kæde på, og begge dele kan nemt tages af. Desuden har den flere små rum indvendigt, og den har også et rum bagpå med lynlås til mobiltelefon, Rejsekort osv. Vi bliver mega gode veninder. Kan du lide min nye taske? Jeg var heldig at købe den med 50%, og hvis du også bare må eje den, kan den bestilles hos Boozt.com med 10% rabat. Brug blot rabatkoden SPDK29H. Find clutchen HER, og er du mere til rygsækmodellen, finder du den HER og HER. Der er penge at spare på dem alle tre.

Min hverdag

Jeg lige pt. i gang med et større projekt på arbejdet, som skal lanceres i disse dage, så det tager en del af min energi, også når jeg er kommet hjem fra job. Men det bliver super godt. Jeg glæder mig til at se resultatet og på at arbejde videre med det løbende. Nu vil jeg hoppe i mit nattøj og se et afsnit af Sons of Anarchy. Er langt om længe nået til sæson syv. Mega spændende. Håber du får en dejlig tirsdag aften.

Indlægget indeholder affiliate links, men holdningerne er som altid mine egne

Share:

10 Comments

 1. 6. marts 2016 / 10:27

  Nøj hvor er den lækker den taske Louise – virkelig et godt køb. Og så ovenikøbet med en klækkelig rabat. Scoop! Dén kan jeg godt forstå, du er glad for.

  • Lullumut
   Forfatter
   6. marts 2016 / 15:49

   Tak! Jeg er helt vild med den 🙂 Og det var perfekt at kunne købe den med halv pris hos Carrie Along. Den blev også hurtigt udsolgt.

 2. TrineB
  5. marts 2016 / 14:48

  Lækker taske – den ville jeg også gerne eje, men med ommøblering er det nok ikke lige ny taske der står øverst på indkøbslisten…

  • Lullumut
   Forfatter
   6. marts 2016 / 15:46

   Jeg burde nok heller ikke have købt den (abe der holder sig for øjenene) midt i projekt nyt hus. Men ok, jeg fik den til halv pris 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  2. marts 2016 / 11:35

  Den er bare super fin og klassisk 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. marts 2016 / 09:57

   Tak 🙂 Den er nemlig stadig klassisk, selvom den har den rå kæde 🙂

 4. Karina
  1. marts 2016 / 22:14

  Hvor er den bare pæn 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   5. marts 2016 / 09:56

   Mange tak 🙂

 5. 1. marts 2016 / 20:47

  Hold nu op hvor er den altså lækker og fed detalje med kæden 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. marts 2016 / 09:56

   Tusind tak! 🙂 Ja, kæden går den rigtig rå og lækker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!