Mit seneste garderobeprojekt

Jeg kan godt lide idéen om at få brugt alt tøjet i min garderobe mest muligt. Det tøj jeg er glad for skal bruges, og det tøj jeg er blevet træt af skal sælges videre eller gives til genbrug. Der er ingen grund til at samle på tøj, som jeg med sikkerhed ved, jeg ikke kommer i igen. Det samme gælder i øvrigt for sko, tasker og andre accessories.

Mit seneste garderobeprojekt går på at finde ud af, hvilket tøj jeg bruger. En del af det kommer jo til vask og på den måde ind i skabet igen. Men der er også en del tøj, som ikke kommer til vask, fordi det ikke bliver brugt. Nogen sætter sedler på deres bøjler og skriver så på disse sedler en streg for hver gang, tøjet har været i brug. Det fungerer ikke for mig. Det er bare for upraktisk at skulle holde styr på, hvilket tøj der hang på hvilken bøjle. I stedet vendte jeg for nogle måneder siden alle mine bøjler med tøj på om, så de vendte som dem til venstre på billedet. Efterhånden som tøjet kom tilbage fra vask, hængte jeg det på plads i mit skab med bøjlen vendt som dem til højre på billedet. Altså normalt i følge de fleste.

Det har været en god øjenåbner for mig at holde styr på, hvilket tøj der fungerer i min garderobe, og hvilket der ikke gør. Der har selvfølgelig været sæsonbetonede items som shorts og vinterjakker, men det meste har været i brug og kunne bruges med strømpebukser eller en trøje under. Noget af tøjet har været på, og så snart det kom tilbage fra vask er det blevet sat til salg eller lagt til genbrug, fordi det ikke har fungeret.

Når jeg er flyttet og har fået alt mit tøj på plads vil jeg sørge for at vende bøjlerne ‘forkert’, så jeg kan holde øje med mit forbrug. Det samme vil jeg i øvrigt gøre med nye køb, hver gang der er nogle fremover. Kan du bruge mit tip til noget? Og gør du selv noget for at holde overblik over din garderobe, så det ikke ender med at blive alt for uoverskueligt?

Bøjlerne er fra Nomess Copenhagen

Share:

4 Comments

 1. Jannie // Guapizimo
  26. oktober 2015 / 23:36

  Det er en smart måde at gøre det på, kunne jeg hænge mere af mit tøj på bøjler kunne jeg godt finde på at gøre det samme. Jeg har ikke meget plads til mit tøj, så jeg har i først omgang tænkt mig at pakke det vintertøj væk jeg ikke tror at jeg vil savne og så hive det frem igen om en måned eller to for at se om der mon ikke af noget af det der trænger til at ryge videre.

  Mit stil er skiftet en smule, så jeg synes pt. jeg har for meget tøj jeg ikke rigtigt har lyst til at tage på og derfor vil jeg meget gerne have det skiftet ud med noget nyt.

  • Lullumut
   Forfatter
   27. oktober 2015 / 21:01

   Ah, ja. Jeg kan godt se, idéen ikke er så god, hvis du ikke har alt de tøj hængende på bøjler. Jeg har nemlig kun mit tøj på bøjler. Med undtagelse af sokker, undertøj, badetøj og strømpebukser. Det er også en god idé at pakke væk. Jeg har faktisk ikke så meget tøj, at det er nødvendigt for mig, men det kan være, det bliver det en dag 🙂

 2. 26. oktober 2015 / 08:46

  Det er en smart idé 🙂 Mit skab trænger til en ordentlig overhaling efterhånden. Efter min graviditet sidder intet helt som før 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   26. oktober 2015 / 17:14

   Dejligt du kan bruge det 🙂 Ja, jeg kan kun forestille mig, at din garderobe skal have lidt nyt kluns asap 🙂 Håber det går godt med baby <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!