Mit nye Daniel Wellington ur og en rabatkode

Mit nye Daniel Wellington ur og en rabatkode

Mit nye Daniel Wellington ur og en rabatkode

Mit nye Daniel Wellington ur og en rabatkode

Mit nye Daniel Wellington ur og en rabatkodeJeg har fået mig et nyt, flot ur fra Daniel Wellington. Inden for de seneste par år er Daniel Wellington gået hen og blevet mit foretrukne urmærke. Og nu er jeg oppe på hele tre forskellige ure derfra. Det jeg godt kan lide ved mærket er primært det stilrene og enkle design. Men helt klart også de gode priser. I min verden bør et ur ikke koste mere end højest 2.000kr. Daniel Wellington urene ligger på omkring 1.000kr. lidt afhængig af modellen. Til den pris skulle der gerne være råd til mere end et ur, så der er lidt at skifte mellem.

Læs også: Nogle af mine favoritsmykker

Mit nye ur

Seneste tilføjelse til samlingen er dette smukke Classic Petite Bondi ur med hvid læderrem. Jeg kunne ikke stå for det, da det begyndte at dukke op på de sociale medier. Det ur er jo perfekt til de lune sommermåneder. Ud over den hvide læderrem har uret også rosegold detaljer. Dem er jeg blevet ret pjattet med og bruger dem bare sammen med mine guldsmykker. Urskiven på Classic Petite Bondi modellen er også en del mindre end de andre. Faktisk er det kun 32 mm, så nu har jeg tre størrelser. Glæder mig til at have uret på til mit bryllup til august. Man er vel kontrolfreak og kan godt lide at have styr på tiden, haha. Det er helt sikkert ikke mit sidste Daniel Wellington ur.

En rabatkode

Hvis du selv gerne vil have fingrene i et ur fra Daniel Wellington, kan jeg hjælpe dig med en rabatkode. Den hedder “LULLUMUT” og giver dig 15% rabat på Daniel Wellington ure. Brug rabatkoden HER. Daniel Wellington tilbyder gratis fragt til hele verden.

Skal du have et ur til dig selv eller til en du har nært?


 Daniel Wellington ur // How to be Parisian bog // Louis Vuitton taske


Uret er modtaget i forbindelse med bloggen. Bogen er modtaget som gave. Holdningerne er som altid mine egne.


Share:

5 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2017 / 18:31

   Det er bare så cool med den hvide rem. Tak 🙂

 1. 2. juli 2017 / 22:11

  Jeg vil virkelig gerne både have ur og den bog 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juli 2017 / 18:31

   Det er også nogle skønne ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!