Mit møde med en style coach

Mit møde med en style coach

Som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, skulle jeg have et møde med en style coach for at gå min garderobe igennem. Det møde fandt sted i onsdags. Da jeg har fået flere kommentarer til det, både her og på Instagram, skriver jeg dette blogindlæg. Måske synes du bare, det er interessant at læse om, eller også er du selv interesseret i at mødes med en style coach for råd og vejledning. Jeg fik rigtig meget ud af det, men det kan du læse om nedenfor.

Hvordan fik jeg fat i en style coach?

Det er faktisk ret tilfældigt, hvordan det hele startede tilbage i september. Betina, der står bag bloggen Betina Schou, begyndte i august på en style coach uddannelse hos selveste Tini Owild. Jeg skal lige nævne, at jeg kender Betina gennem Bloggers By Heart netværket. I september spurgte hun på Facebook, om der var nogen, hun måtte bruge som prøvekunder. Jeg og et par andre piger skrev straks ja tak.

Forberedelse til mødet

Betina sendte mig efter noget tid et spørgeskema, som jeg skulle udfylde og sende retur. Først skulle jeg tage en test online for at finde min stilkerne, et begreb Tini Owild opererer med. Du kan selv tage testen HER. Ud fra det skulle jeg svare på en masse spørgsmål. Bl.a. om

 • Min skostørrelse, tøjstørrelse mv.
 • Tøjbudget
 • Profession, alder mv.
 • Specifikt tøj jeg ikke går med
 • Hvor jeg plejer at shoppe samt hvilke brands

Til sidst skulle jeg vedhæfte fire billeder. Et af mig selv i helfigur og tre med noget tøj, som jeg føler mig godt tilpas i. Jeg sendte det retur til Betina, og nogle uger efter fik jeg dato, tid og sted oplyst. Et par uger efter dette modtog jeg en opfølgende mail omkring, hvad jeg skulle medbringe til vores møde. Jeg skulle medbringe følgende

 • Otte favorit overdele
 • Tre favorit underdele
 • To-tre par af mine mest brugte sko
 • Accessories (både nogle jeg brugte og nogle jeg ikke brugte så ofte)

Det medbragte jeg til mødet

 • To par næsten ens Pieces jeans med rå kanter, i grå og i lys blå
 • En sort Imitz nederdel (den sidder så godt og rart)
 • Store, sorte deichmann støvler (pt. mine vinterstøvler)
 • Sorte Adidas sneakers (mine mest brugte sko de forgangne måneder)
 • Sorte Acne Alma støvler (dem glæder jeg mig til at få i brug igen)
 • Min pelstaske fra Cosy Concept Fur (jeg bruger den næsten aldrig, fordi den er så speciel og sart)
 • To sorte Daniel Wellington ure (mine mest brugte ure)
 • Diverse ringe fra bl.a. Carré og Hvisk

Sådan foregik mødet

I onsdags mødte jeg op ved Øksnehallen på Vesterbro. Der var et hav af kvinder, og jeg troede faktisk bare, det var et lille møde med Betina og en eksaminator. Jeg hilste på Betina og efterfølgende på Pia. Pia var den (kommende) style coach, som skulle guide mig. Tini Owild i egen høje person var der også. Jeg blev altså lidt starstruck – ville ellers mægtig gerne have taget et billede af hende. Husker hende fra mange år tilbage. Nå, vi, mig og fire andre kvinder, blev vist hen i et andet lokale. Her skulle vi briefes, inden vi skulle igennem styling forløbet med hver vores coach.

Jeg kom tilbage til Pia, og vi satte os ned ved et bord. Pia hentede et glas vand til mig og fortalte lidt om, hvad der skulle ske den næste times tid. Hun fandt spørgeskemaet frem, som jeg havde udfyldt et par måneder forinden. Vi snakkede lidt om det, og Pia kommenterede og spurgte ind til min stil og min garderobe. Jeg pakkede tøj mv. ud af min taske, og Pia kommenterede på det. Hun var især helt vild med min pelstaske. Det var der flere i lokalet, der var.

Pia fandt nogle forskellige tøjdele frem og bad mig prøve på kryds og tværs med sko og accessories. Hun havde også selv noget tøj og accessories med, og vi lånte også fra de andre borde. Jeg prøvede løs, og Pia tog billeder af mig, som jeg kunne finde frem, når jeg kom hjem. Vi fik også snakket lidt om mit hår. Pia er nemlig frisør, så hun foreslog mig at få pandehår. Vi snakkede også om, at når jeg bruger tørklæde, vil det se godt ud med håret væk fra ansigtet i en hestehale.

Herefter sagde jeg farvel til Pia og gik med de andre kvinder tilbage til det lokale, hvor vi blev briefet i først. Her fik vi hver et spørgeskema, som vi skulle udfylde. Det skulle bruges til eksaminationen senere på dagen.

Det fik jeg ud af mødet med en style coach

Selvom jeg kun var prøvekunde og ikke fik en fuld session, hvor vi gennemgik hele min garderobe og fandt nyt tøj, fik jeg rigtig meget ud af den time. Pia var sød og frisk, og hun var meget ærlig. Hun gav mig gode tips til at sammensætte mine yndlings tøjdele på kryds og tværs. Der var vist et enkelt outfit, jeg ikke var så vild med, og så var der et, jeg selv kunne finde på at sammensætte. Resten var nogle, jeg ikke havde prøvet før, men som gav rigtig god mening. Alt i alt fik jeg lyst til at sammensætte mit tøj på nye måder. Jeg forelskede mig lidt i farver igen. Jeg fik lyst til at købe et par nye dele. Ikke meget men bare få dele. Et par farverige tørklæder og en lang halskæde. Og sidst men ikke mindst fik jeg lyst til at bruge mere fra min garderobe. Bl.a. min pelstaske.

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil blive bedre til at finde tøj frem om aftenen, så jeg ikke bare hiver sorte jeans og en sort trøje farver. Jeg vil bruge mere af mit tøj og bruge flere farver. Ja, intentionen er der, men nu står jeg også pludselig med en lille basse, der skal i vuggestue. Så vi må se. I hvert fald vil jeg bruge noget af weekenden på at få tømt min stryge-kasse (jep, sådan en har jeg lavet mig) samt fundet nogle outfit frem til hele ugen og lagt neglelak. Der bliver godt at komme permanent ud af barselsuniformen, haha.

Sådan booker du selv en style coach

Det var lidt om min gode oplevelse i onsdags. Hvis du vil vide mere, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Og hvis du gerne selv vil have besøg af en style coach kan du læse mere bl.a. HER eller kontakte f.eks. Betina. Hun bor i Jylland, men jeg er sikker på, hun er åben over for sin første kunde, nu hvor hun kan kalde sig style coach.

Share:

2 Comments

 1. 12. december 2018 / 11:49

  Først stort tillykke til Betina med sit meget velfortjente certificeringsbevis som Stylecoach – og så er det bare rigtig dejligt at vide at alle værktøjerne, metoderne og ikke minde det stylecoachende mindste, som eleverne får på uddannelsen, gør en forskel og kan bruges ude i det virkelig liv.

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2018 / 22:40

   Tusind tak for din kommentar, Tini 🙂 Jeg synes, det var så fin en oplevelse og vil varmt anbefale det til andre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!