Mit bedste tip til at komme gennem vinteren

Udover alle de obligatoriske ting såsom masser af søvn, motion, vand mv, har jeg mit helt eget tip til at komme bedre igennem vinter halvåret. Når vinteren starter, gerne omkring november, er appelsinjuice, citroner, ingefær og chili fast inventar i mit køkken. Eller, det er disse sager sådan set det meste af året, men de bliver brugt ekstra flittigt i de kolde måneder.

Helst 1 gang om dagen tager jeg de fire ingredienser frem på køkkenbordet. Jeg bruger ca. 1 cm chili, 2 cm ingefær, 1 halv citron og appelsinjuice til at toppe op med. I kan bruge lige så meget eller lidt af hvert, bare det passer jeres smagsløg. Citronen presses ned i et glas. Hertil presser jeg chilien i en hvidløgspresser. Jeg skærer skrællen af ingefæren og presser den, også i hvidløgspresseren. Dernæst kommer jeg gerne et par isklumper i og topper glasset op med appelsinjuice. Jeg bruger gerne denne økologiske juice fra Rynkeby, Valsølille, den i plastikflaske fra Netto eller en anden god appelsinjuice med frugtkød.

Hvad gør I selv for at holde jeres imunforsvar oppe gennem vinteren? Del meget gerne jeres tips i kommentarfeltet. Jeg elsker, når I inspirerer mig.

Share:

4 Comments

 1. 6. november 2014 / 09:14

  Umm det ser lækkert ud…
  Jeg gør egentlig ikke noget særligt… jeg er velsignet med et godt immunforsvar fra naturens hånd… og ellers tror jeg på at min træning gør det for mig…
  Jeg har faktisk slet ikke været syg overhovedet i flere år… ikke engang forkølelse… 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. november 2014 / 22:29

   Det smager også så godt 🙂
   Ej, det er da ret vildt 🙂 Jeg har ikke ligget syg siden december sidste år, men jeg skranter dog lidt nu. Vil bare ikke lægge mig, er for stædig 🙂
   Om ikke andet må du lave drikke, bare fordi den smager dejligt 🙂

 2. Ida
  4. november 2014 / 16:36

  Det lyder lækkert 🙂 Jeg gør faktisk ikke rigtig meget af hvad jeg ved af 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2014 / 22:10

   Ja, du må prøve det 🙂 Du kan jo begynde i morgen efter job 😉 Jeg laved mig et glas i eftermiddags.
   Ah, men du løber da i weekenden og cykler meget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!