Mit bedste skønhedstip

I dag vil jeg gerne dele mit bedste skønhedstip med jer. Jeg er ikke nogen skønhedsdronning, men jeg elsker at læse om skønhedsprodukter og fremgangsmåder til at få længere hår, pænere hud osv. Min kæreste vil nok sige, at jeg går lidt for meget op i det, haha.

Et af de medier jeg nyder at finde skønhedsinspiration på er blogs. Når jeg har tid, læser jeg en del blogs via Bloglovin’, og en af mine favoritter inden for skønhed er Pudderdåserne. Dem kender de fleste af jer forhåbentlig. Hvis ikke er det to virkelig skønne kvinder, som ved meget om det der skønhed. Er der et produkt, jeg gerne vil vide mere om, søger jeg altid på deres blog.

Det tip jeg husker bedst fra Pudderdåserne læste jeg for ca. 4-5 år siden. Det handler kort og godt om to ting:

 • Spar penge på de skønhedsprodukter, der ikke skal blive på hud og hår.
 • Spendér på de skønhedsprodukter, der skal blive på hud og hår.

Selvom jeg er blogger og ofte er heldig at få nogle skønhedsprodukter tilsendt med posten eller med hjem fra bloggerevents, bruger jeg alligevel en del penge på skønhedsprodukter. Og derfor er dette tip så godt, fordi det lærer os, hvor vores penge er givet bedst ud. Tag tippet med et gran salt og vurder selv, hvad der fungerer for jer. Det kan jo godt være, at jeres hud og hår reagerer forskelligt. Kan I bruge tippet? Og er der nogle skønhedsprodukter, I altid sparer eller spenderer på? Jeg kommer med et par eksempler på de to typer her nedenfor.

Spar:

 • Shampoo
 • Balsam
 • Make-up fjerner
 • Ansigtsrens

Spendér:

 • Ansigtscreme
 • Øjencreme
 • Body lotion
 • Deodorant
 • Mascara
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!