Mine tips og idéer til blogging

Jeg har længe tænkt på, at jeg ville skrive et indlæg med de ting, som jeg selv har lært og erfaret gennem mine indtil videre 4 år som blogger. Og nu har jeg skisme fået det skrevet. Det blev langt, og jeg har sikkert også glemt en masse ting, som jeg kommer i tanke om senere. Men jeg synes selv, jeg har fået mange gode ting med i det. Det er opdelt i overskrifter, så I kan læse lige, hvad I har lyst til, og så er der både noget for kommende og nuværende bloggere. Og måske har nogle af jer andre også lyst til at læse det. Jeg håber, I kan li’ det. Find det lige HER hos Nicolaj fra bloggen Unitate.dk. Det er i øvrigt en glimrende side for bloggere, som jeg varmt kan anbefale. Jeg følger den selv via Bloglovin’, og der kommer ofte nye, spændende indlæg, som jeg forsøger at inkorporere her på min egen blog.

Share:

8 Comments

 1. Elisabeth
  30. august 2014 / 23:00

  Super fint indlæg! Er SÅ enig med dig i afsnittet ‘oprigtig og ærlig’. Det bliver meget hurtig tydelig når en blogger skriver om noget for pengenes skyld.
  Har selv brugt Unitate rigtig meget her ifbm. oprettelse af min blog (yes yes, helt ny i gamet 🙂 Har dog lidt svært ved st lure, hvordan jeg får gjort opmærksom på mig selv, og får læsere. Nogle gode råd?)

  • Lullumut
   Forfatter
   31. august 2014 / 12:47

   Tak! 🙂 Jeg er rigtig glad for, at du kan få glæde af det 🙂 Ja, jeg synes altså det er så vigtigt at have sig selv med hele vejen rundt 🙂
   Jeg glemte faktisk en masse ting, som jeg så kommer i tanke om her bagefter 🙂 Bl.a. at du skal huske at blogge for din egen skyld, og fordi det gør dig glad 🙂
   Fedt, jeg læser også deres indlæg grundigt 🙂
   Der kan du bruge det råd med kommentarer og sociale medier 🙂 Læg nogle gode, konstruktive kommentarer på nogle af de større blogs, som du godt kan lide. I nogle af de nyeste indlæg. Så kan der være nogle, der bliver fanget af dig og får lyst til at kigge forbi. Og hvis du så har en god blog, bliver de måske hængende 🙂 Og så linker jeg til alle mine indlæg fra min Twitter konto 🙂 Håber det kan bruges? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. august 2014 / 19:48

   Det må du endelig gøre! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2014 / 22:07

   Tak! 🙂 Og hvor er din blog fin 🙂 Den kendte jeg slet ikke. Må lige snuse lidt rundt i dit univers 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. august 2014 / 18:26

   Tusind tak! 🙂 Jeg er rigtig glad for, at du synes om det 🙂 Håber du kan bruge det. Endelig bare stil spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!