Mine planer for marts

Mine planer for martsEt blogindlæg om ugen. Skal vi ikke se, om det kan lade sig gøre, haha. Det er lige på falderebet. Min mand er taget afsted til Oscar Night, og jeg er derfor alene med Baby A. Krydser fingre for, at han sover godt både i aften og i nat. Jeg har i hvert fald forsøgt at gardere mig med både kaffe, sodavand og slik. Så kan jeg vist holde mig kørende lidt af tiden, hvis han ikke vil falde til ro.

Fik du læst: Mine planer for februar

Nu skal det handle lidt om mine planer for marts. Hej forår og længere, lyse dage. Jeg nåede alle mine planer for februar måned, wuhuu. I marts måned skal jeg:

 • Have min Fiat 500 til syn. Håber sådan den går igennem uden anmærkninger. Lige pt. er den på værksted for gennemtjek. Kedelige men nødvendige penge.
 • Have min svigerinde, hendes mand og deres datter til X-Factor hygge. Det er lige ved at blive en tradition med fredags-gæster, haha. Det er ikke noget, der generer mig.
 • I BabyBio. Det gik ud over al forventning sidste gang, så jeg nupper en gang mere. Og har fundet ud af, at der også er BabyBio i Big Bio i Herlev. Så meget nemmere at parkere der end i Hillerød.
 • Have taget blodprøver og til undersøgelse på Herlev Hospital. Min far fejlede noget med sit hjerte, og jeg skal derfor have foretaget en genetisk test for at se, om jeg har arvet den samme hjertefejl.
 • Have Baby A til undersøgelse på Nordsjællands Hospital. Jeg har desværre opdaget, at han er født med en skæv finger. Lige som jeg selv er. Til gengæld er der ikke nogen tvivl om, at han er min.
 • Have besøg af vores sundhedsplejerske. Er spændt på hvor meget min lille dreng er vokset. Han må være over 6 kg. til den tid. Det er noget tid siden, hun sidst har været her.
 • Ses med bl.a. min veninde. Det betyder første tur med bus og tog indtil byen. Håber Baby A sover hele vejen ud og hjem.
 • Til fokusgruppeinterview med andre mødre, og deres børn. Sidste gang kunne jeg desværre ikke komme, da det var kort efter fødslen.
 • Til min mors fødselsdag. Hun fylder år, og da jeg jo er på barsel, har jeg planer om at hygge om hende hele dagen. Med både morgenmad og frokost, og så kommer den nærmeste familie til aftensmad.
 • Nyde påsken og alle helligdagene. Glæder mig til at min mand er hjemme nogle flere dage.

Det var mine planer for marts. Selvfølgelig med plads til de spontane aftaler ind imellem. Forhåbentlig bliver marts også måneden, hvor jeg begynder i en mødregruppe. Jeg venter stadig på en indkaldelse. Baby A bliver to måneder på tirsdag, så det begynder at krible i mine fingre. I marts vil jeg også meget gerne kigge forbi mine skønne kollegaer. Måske til fredagsmorgenbrød. Og så vil jeg også gerne snart forbi min tidligere arbejdsplads og sige hej. Hvad er dine planer for marts?

Share:

5 Comments

 1. Ida
  5. marts 2018 / 18:49

  Det lydersom nogle dejlige planer, særligt den med at ses med mig 😀 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2018 / 13:00

   Jeg glæder mig meget til at se dig næste weekend 🙂

 2. 5. marts 2018 / 09:58

  Det lyder til at blive en rigtig begivenhedsrig måned, du går i møde (: Jeg selv har blandt andet planlagt en tur hjem til Danmark i slutningen af måneden, så det glæder jeg mig meget til (:

  • Lullumut
   Forfatter
   10. marts 2018 / 13:00

   Ja, der sker mange ting 🙂
   Ih, det lyder dejligt. Så håber jeg, du rammer noget af det gode vejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!