Mine planer for september

Mine planer for september
FOTO: Louise H. Nielsen. Køer der græsser.

Så blev det efterår. Min YNDLINGS årstid. Jeg er vild med de køligere men stadig lune temperaturer, lag på lag outfit, gyldne blade og varme drikke. Her kommer mine planer for september.

Mine planer for september er at..

Arbejde

Jeg været væk fra mit arbejde on off i 12 uger fordelt over foråret og sommeren. Enten hjemsendt uden at måtte arbejde eller på ferie. Det har ærligt talt været lidt skørt. September er således min første hele måned tilbage på arbejde siden marts, og der er travlt. Både fordi jeg har været så meget væk, og så fordi vi har søsat et par spændende projekter. September bliver således en måned i arbejdets tegn.

Holde weekend uden planer

Faktisk synes jeg ikke, august var en tætpakket måned. Alligevel følte jeg mig helt drænet for energi sidst på måneden. Derfor vil jeg forsøge at holde fast i nogle af de gode vaner tilbage fra nedlukningen i foråret. Det er altså sundt at tulle rundt derhjemme og “kede” sig lidt. Well, med en på 2,5 år i huset er det aldrig kedeligt. Mit introverte jeg har brug for ro, og derfor skal der max være en aftale pr. weekend. Ellers kommer jeg aldrig igennem ugen på den anden side.

Fejre Momunitys 2 års fødselsdag

Heldigvis skal jeg ikke kun arbejde. Næste weekend fylder Momunity.dk 2 år, og jeg er inviteret med til fødselsdagsfest. Jeg er frivillig repræsentant for Momunity i Allerød, og alle repræsentanter er inviteret med. Festen bliver nok lidt anderledes grundet corona, men vi skal fejre Momunity uanset. Måske jeg ligefrem skal have en cocktail.

Tage en tur i skoven eller i svømmehallen

Jeg håber, det kan blive til en lille tur i vores lokale skov eller i svømmehallen. Men ærlig talt er det lidt svært at få lokket den lille med ud af døren i weekenderne, og det er jo nok også mere mit behov end hans. Så, vi må se, hvad det ender med.

Andre planer

Udover ovenstående står den stadig på “ryd op og smid ud”, og krydret med købestop resten af året går det over alt forventning. Jeg har tidligere kun haft annoncer på DBA.dk, men nu er jeg begyndt også at sætte nogle på Trendsales.dk og via Reshopper app’en. Mon ikke det giver et lille skub. Det håber jeg.

Har du gode planer for september?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!