Mine planer for september 2021

FOTO: Louise Herby.

August måned er fløjet afsted. I et godt mix af arbejde og ferie. Feriemæssigt trængte jeg ualmindeligt meget til ferie. Jeg følte mig så træt til sidst. 2 ugers sommerferie med min lille familie gjorde godt, og det vil jeg leve længe på. Vi stod op, når Alexander stod op, og vi vurderede fra dag til dag, hvad vi havde lyst til at lave i løbet af dagen. De sidste 2 uger er gået med at afholde 3 messer på mit arbejde, og nu hvor de er slut, er der endelig lidt luft igen. Her kommer mine planer for september 2021.

MINE PLANER FOR SEPTEMBER 2021 ER AT..

Tage til 40 års fødselsdag. Min mands gode ven fylder rundt, og vi er inviteret til stor fest på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Der har jeg aldrig været, så det glæder jeg mig meget til. Og så selvfølgelig til godt selskab, god mad og at sove længe.

Besøge Børneloppen i Helsingør. Nu hvor vi alligevel er forbi Helsingør, er det min plan at køre forbi Børneloppen på vejen hjem. Jeg har aldrig nogensinde besøgt en Børneloppen butik før, så jeg glæder mig. Vi skal kigge efter en flyverdragt, måske lidt tøj og så ellers legetøj.

Tage til gymnastik. Alexander starter nemlig til gymnastik i morgen. Lige efter børnehave og sammen med alle vennerne fra børnehaven og vuggestuen. Det er vi alle 3 ret spændte på. Men mon ikke han får en fest.

Male rækværk. Vi nåede desværre ikke at blive færdige i vores ferie, da det regnede de fleste af dagene. De dage det ikke regnede, var vi i sommerhus i Hornbæk eller på andre udflugter. Jeg håber sådan, vi kan få færdiggjort det projekt, inden det for alvor bliver efterår.

Spise middag med arbejdet. En dag efter arbejde er der planlagt, at vi skal ud at spise sammen. Det glæder jeg mig ret meget til. Især fordi jeg har hørt rygter om en god bøf, haha.

Læs eller genlæs: De bedste oplevelser med børn

Jeg vil opleve..

Efterårets komme. Selvom vi har nogle dejlige sommeragtige dage i denne uge, kommer efteråret langsomt snigende. Og jeg elsker efteråret. Der er noget hyggeligt ved strik, lag på lag, stearinlys og frisk luft.

Jeg vil spise..

Regnbueis. Fordi det er hyggeligt og minder mig om min far. Og så vil jeg spise hjemmelavet suppe. Fordi efteråret indbyder til det. Og sprøde, danske æbler.

Jeg vil købe..

Veja Esplar sneakers. Det blev ikke til mange køb i august. Hverken til boligen eller til garderoben. Jeg har kun haft købt lidt skønhedsprodukter i løbet af måneden. Som nævnt længere oppe havde jeg travlt med enten at arbejde eller holde ferie. Nå, men det er på tide med nye sneakers, og efter at have drømt om Veja i et par år, er jeg moden til at slå til. Ellers måske lidt ny strik til lag på lag.

Jeg vil se..

Sparking Joy with Marie Kondo på Netflix. Jeg er en sucker for alting minimalisme, og selvom jeg ikke går ind for al #konmari, så glæder jeg mig til inspiration.

Jeg vil lytte til..

Home med Edith Whiskers. Jeg hørte den helt tilfældigt i en story på Instagram forleden, og den er noget så fin, sød og behagelig.

Jeg vil læse..

Der var engang en mand af Maise Njor. Min mor har lånt mig den, og både hende og min søster har anbefalet den. Den skulle være både sjov og tankevækkende.

Det var mine planer for september 2021. Hvad er dine planer for september?

Følg også min blog på Facebook eller på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!