Mine planer for september

Mine planer for september

Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart

Mine planer for september er bl.a. at

Holde sommerferie. Ja, sådan er det, når man ender med kun at holde en uge i juli. At have ferie til gode er altså ikke tosset. Jeg holder ferie i denne uge, mens det kun er drengene i næste uge. Men, jeg er selvfølgelig hjemme til at hygge med dem, når jeg ikke lige sidder med hovedet begravet i en jobansøgning, er på kursus eller lign.

Tage til tandlægen. Jep, det er tid til mit halvårlige syn. Som altid frygter jeg mest regningen.

Male vores grå IKEA Ivar skab. Den her var også på min liste for august, men jeg fik simpelthen ikke købt malingen, da jeg først skal have hentet nogle farveprøver. Nu skal det være. Mens det forhåbentlig kan gøres i haven eller for åbne døre.

Tage i Sommerland Sjælland. I søndags var vi i Sommerland Sjælland, som jeg også nævnte her, og vi havde en dejlig dag. Det foregik 100% i børnehøjde, men vi nød det nu alle tre alligevel.

Bestille tid til frisøren. Mine hårspidser trænger til at få en tur med saksen, og jeg har planer om, at det skal ske allerede i næste uge.

Læs eller genlæs: Mine planer for august

Tage ud at spise med to veninder. Vi skal spise italiensk på Ristorante Amarone i Allerød. De laver så dejlig mad. Det er yderst sjældent, vi er sammen uden børn. Vil tro det her er anden gang. Bliver dejligt at kunne snakke og lytte, haha.

Deltage på kursus. Hos min A-kasse. De har virkelig et godt udvalg, og således er jeg tilmeldt hele to forskellige kurser i september.

Tage i Zoo. Vi har en date med noget familie, og vi glæder os til at besøge Zoologisk Have i København. Jeg så pandaer i Zoo i Japan, så det er ikke et must for mig at se dem. Tænker vi heller ikke når meget længere end legepladsen, haha.

Deltage i bloggerevent i Aarhus. Bloggers By Heart (reklamelink) har inviteret til event på Madklubben Food Club i Aarhus, og jeg glæder mig. Det blev desværre aflyst i juni, så nu skal det være.

Hvad har du af planer for september? Måske nogle af de samme planer som mig?

Dette blogindlæg indeholder reklame for Bloggers By Heart, som jeg er ambassadør for, samt reklamelinks.

8 Comments

 1. 7. september 2019 / 09:13

  Sen sommerferien kan også noget, vi nappede de to sidste uger af august og så er der stadig skønt vejr, men ikke ligeså overfyldt af turister alle de hyggelige steder når man skal på udflugt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2019 / 12:52

   Årh, det lyder dejligt 🙂 Vi skulle også have haft uge 35, som blev annulleret, da min mand blev opereret. Og der var det godt vejr. Det var desværre både koldt, blæsende og regnfuldt i denne uge, hvor vi var i sommerhus. Ser ud til det måske vender nu, lige som vi er kommet hjem 🙂 Vi har dog heldigvis ferie i den kommende uge også, så der har vi planlagt lidt udendørs aktiviteter, hvis vejret er godt 🙂
   Ja, der er virkelig noget ved at have det hele for sig selv uden andre turister. Må dog indrømme, at vi kørte forgæves et par gange, fordi de havde lukket tidligere eller den pågældende dag. Sommerferie uden for sæson kan være en blandet oplevelse i sommerhus-land 🙂

 2. 6. september 2019 / 06:49

  Det lyder skønt med sådan en tøse-hyggeaften?? Og så topper I den lige med italiensk mad??
  Og sjovt nok er jeg også lige blevet klippet og vi har også både en veninde aften, zoo besøg og et bloggerevent til fælles her i september?
  Og så glæder det mig at høre at der er hjælp at hente via din A kasse og forhåbentlig er det nogle rigtig gode og relevante kurser du skal på??

  Kh
  Louise

  • Lullumut
   Forfatter
   7. september 2019 / 12:45

   Ja, snak med veninderne, uden afbrydelser, og med lækker mad er så undervurderet 🙂
   Haha, hvor er det sjovt at læse, at vores måneder er nogenlunde ens 🙂
   Helt sikkert. Jeg kan varmt anbefale CA A-kasse for akademikere, men jeg tror desværre ikke, de holder noget på Fyn. Jeg var på et i august, og det var super. Skulle have været på et andet samme dag, som jeg havde en jobsamtale, men det har jeg tilmeldt mig i oktober i stedet.
   Kh. Louise

 3. Ida
  5. september 2019 / 18:35

  Sikke en masse dejlige planer september står på 🙂
  Hvis I ønsker selskab i Zoo, så stiller jeg gerne op 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   5. september 2019 / 21:56

   Det er ikke dumt 🙂
   Det ville være super hyggeligt, men vi skal afsted med noget af M’s familie 🙂 Måske en anden gang 🙂

 4. 5. september 2019 / 15:25

  Sikke en masse skønner planer du har i vente 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. september 2019 / 21:51

   Ja, september er ikke helt tosset 🙂 Især ikke med ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!