Mine planer for oktober

Mine planer for oktober
Min søn og min mand i vores lokale skov forrige weekend.

Hello October! Ah, jeg er vild med efterår. Smukke, røde blade på træer og buske. Kastanjer i spandevis (vi har allerede samlet den første skål). Lag-på-lag tøj. Varm te. Levende lys. Jep, det er min favorit årstid. Omvendt er det også lidt underligt, fordi det markerer tiden for min ledighed. Jeg havde nemlig sidste dag på mit arbejde i slutningen af marts, og det er altså nu et halvt år siden. Kan huske jeg glædede mig til sol og sommer på terrassen. Anyway, her kommer mine planer for oktober. Byd meget gerne ind med dine i kommentarfeltet. Det elsker jeg. Mine planer er bl.a. at:

Deltage på kursus. Som jeg nævnte forleden, skal jeg deltage i et seks ugers kursus i digital markedsføring hos Bigum&Co. Dét glæder jeg mig til. Det bliver fedt men kommer også til at kræve meget af min tid.

Tage forbi MUJI. Yes. MUJI kommer til Danmark og åbner i Illum, og jeg skal helt sikkert forbi og købe lidt pæn opbevaring til mit hjem. Elsker produkterne fra MUJI.

Besøge Glyptoteket. Min mor og jeg har længe snakket om, at vi begge gerne vil besøge Ny Carlsberg Glyptotek. Jeg håber, vi kan nå forbi her i oktober.

Læs eller genlæs: Mine planer for september

Få en ansigtsbehandling. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har fået en ansigtsbehandling, og min hud trænger til en dybderens. Har bestilt tid hos Organic Skin i Allerød i denne uge og håber på en dejlig og ikke mindst effektiv oplevelse.

Spise brunch. Jeg skal mødes med dem, jeg læste HD Marketing Management med i sin tid og spise brunch. Vi har ikke set hinanden siden oktober sidste år. Dengang var jeg stadig på barsel.

Have taget billeder. Eller, det er nu ikke mig, der skal have taget billeder, men bassen derimod. De allerførste professionelle billeder og de første billeder i vuggestuen. Det bliver spændende at se, hvordan han reagerer.

Hygge med en veninde. Yes, jeg har mig lige en enkelt aftale med en veninde, inden jeg går i kursus-mode, så der skal rå-hygges.

Ellers skal jeg ikke noget vildt spændende. Tiden kommer jo til at gå med kursus, og alt hvad det indebærer. Oktober markerer også to-års dagen for min fars dødsfald. En på nogle måder underlig måned for mig. Herudover byder oktober på udskiftning af vores vandmåler. Bestyrelsesmøde med mine naboer. Og, det allerførste forældremøde, nogensinde. Ej, det passer ikke. Jeg var også med til et forældremøde sidste år, men der var A endnu ikke startet i vuggestue endnu.

6 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   8. oktober 2019 / 11:25

   Jaaa, jeg håber, vi kan nå forbi Glyptoteket 🙂 Åh, jeg skal ikke på café, men det ville være hyggeligt 🙂
   Må lige læse dine planer <3

 1. Ida Westphall
  4. oktober 2019 / 19:16

  Det lyder som en masse dejlige planer, som din oktober byder på 🙂
  Jeg har ikke tidligere hørt om MUJI, men det kunne da være, at jeg også skal give dem et kig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. oktober 2019 / 21:53

   De har så mange fede ting. Meget praktik, lyst og minimalistisk 🙂 Jeg kiggede altid på det i Malmø, men der kan det ikke købes længere. Købte også noget derfra i Japan.

 2. 3. oktober 2019 / 14:00

  Det lyder jo til at du har masser af gode planer på programmet i oktober 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. oktober 2019 / 15:49

   Ja ik’ 🙂 Har du selv spændende planer? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!