Mine planer for oktober

Mine planer for oktoberOktober er en ret speciel måned for mig. Det er nemlig den sidste hele måned, jeg har sammen med Baby A. I november skal han begynde i vuggestue. Vi er så heldige at have fået en plads i en af byens tre vuggestuer. Og jeg skal tilbage til hamsterhjulet. Jeg er pt, meget splittet omkring det. Det bliver mega hårdt at skulle aflevere ham i institution hver dag. Men samtidig bliver det også rart for mig at få en normal hverdag op at køre igen.

Mine planer for oktober er bl.a. at:

  • Tage til relancerings-fest for Bloggers By Heart. Det kommer til at foregå nord for København, hvilket passer mig perfekt, for så kan jeg køre i bil dertil. Jeg bliver så stresset af at køre inde i byen og af at lede efter parkeringspladser. Min plan er at tage Baby A med til festen, så jeg håber virkelig, han er i godt humør og gider mingle, haha. Jeg glæder mig til at møde de andre bloggere i netværket, da det er længe siden sidst.
  • Markere årsdagen for min fars død. Tænk at det allerede er et år siden, jeg måtte tage afsked med min far. Hverken min mor eller jeg har lyst til at sidde alene på dagen, så vi skal hygge sammen. Altså, jeg er jo aldrig alene længere, men du ved.
  • Fejre min søster. Min søster fylder år og har inviteret til fødselsdag på en hverdag, eftersom hun har ferie. Da min mor er pensionist, og jeg selv er på barsel, kan vi jo passende gøre noget ekstra hyggeligt ud af dagen.
  • Deltage i et projekt med vores sundhedsplejerske. Jeg ved ikke så meget om det endnu, men vores sundhedsplejerske er ved at tage et kursus, som omhandler børn på otte – ni mdr. alderen. Og derfor har jeg sagt ja til, at vi gerne vil deltage. Det skal vist filmes. Spændende.

Derudover skal jeg bl.a. i mødregruppe, til rytmik og til svømning med Baby A. Her i oktober er det sidste gang, vi er fuldtallige i mødregruppen, så der skal hygges ekstra meget den sidste gang. Vi andre fortsætter dog lidt endnu. Og der er kun to gange tilbage af både rytmik og af svømning. Det betyder også, at jeg får en del mere luft i kalenderen, og det glæder jeg mig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!