Mine planer for oktober 2021

Mine planer for oktober 2021
FOTO: Louise Herby. Svampe på et træ i skoven.

Velkommen oktober. Jeg håber på at kunne nyde oktober i et roligt tempo. Hverdagene forsvinder i en god blanding af arbejde og logistik, men jeg håber på at kunne tilføre dem et pift af weekend. Gøre dem mere rolige og afslappede. I hvert fald har jeg lutter gode ting på programmet i oktober.

MINE PLANER FOR OKTOBER 2021 ER AT..

Tage til Sverige. Min mand og jeg har et Smartbox gavekort liggende helt tilbage fra vores bryllup i 2017. Først var der baby og amning, så ledighed, så COVID-19 osv. Men nu tror jeg, det lykkes. Smartbox er ikke, hvad det har været, men vi har fundet et lille, for os ukendt, spahotel i Sverige, og nu glæder vi os til uforstyrret kærestetid.

Komme afsted til fotografen. I 2019 fik Alexander taget det fineste billede i vuggestuen, men i 2020 blev det afskaffet, så vi var selv afsted sidste år. Vi vil forsøge at holde traditionen ved lige og få taget et billede igen dette efterår. Perfekt som julegave til det grå guld. Nu må vi se, om vi har heldet med os igen i år.

Tage til børnefest i Allerød. I morgen er der “kæmpe børnefest” i Allerød, og jeg overvejer at tage et smut forbi sammen med Alexander. Der vil være hoppeborg, popcorn, jetscootere, slikkepindstelt, rodegris, balloner, en politibetjent, kakao og kage, en Ferrari, oplæsning, sang og tegnekonkurrence. Det lyder som et rent slaraffenland, og jeg elsker at støtte de lokale arrangementer.

Sove hos min mor. Alexander og jeg har planer om en ægte mormor-weekend, hvor vi tager hjem til min mor og hygger hele dagen, spiser aftensmad sammen og bliver og sover der. Dét glæder jeg mig til.

Få en influenza vaccination. Jeg er så heldig, ligesom sidste år, at få en influenza vaccination gennem mit arbejde. Og den har jeg takket ja til. Vi overvejer lige, om Alexander også skal have den, som han er blevet tilbudt. Men jeg tror, vi lander på, at selvfølgelig skal han det. Især nu hvor det ikke er et rigtigt stik.

Jeg vil opleve..

Halloween i Tivoli sammen med Alexander. Jeg har kun oplevet Halloween der en enkelt gang før, for +10 år siden. Jeg tror, han vil elske det. Og så tager vi bus og tog derind, som han også elsker. Måske prøver vi at finde et sted, hvor vi kan plukke græskar selv. Kender du sådan et sted i Nordsjælland? Jeg vil også se, om vi kan finde et lokalt Halloween arrangement. Og så skal vi en tur i vores lokale skov. Vi har nemlig alle 3 fået gummistøvler nu. Hr. og Fru Danmark, haha.

Jeg vil spise/drikke..

Varm græskarsuppe. Med masser af brød til at dyppe i. Og så vil jeg spise hjemmelavet gammeldags æblekage og drikke varm kakao med flødeskum. Nom nom.

Jeg vil købe..

Jeg synes, vi har brugt mange penge i september. Alexander har manglet gummistøvler, sokker og alt muligt, og så har han fået en voksen hovedpude. Nu mangler han regnbukser og snart også vinterstøvler. Det er én stor gavebod, haha. Jeg selv fik endelig fat i et par Veja Esplar sneakers.

I oktober vil jeg have fingrene i en flyverdragt til mig selv. Tror jeg skal forbi og støtte en af vores lokale tøjbutikker, Via Roma i Allerød, hvor de sælger dem. Og så har jeg udset mig et par flotte lysestager fra Pols Potten. Perfekt til den kommende sæson for levende lys.

Jeg vil se..

Den nye James Bond film “No time to die”. Jeg har inviteret min mor med i biografen, så nu er det bare at finde en ledig weekend, hvor vi skal hygge os med frokost, film og guf.

Jeg vil lytte til..

Jeg tror, jeg vil gå min huskeliste igennem på Ereolen og finde en ny bog at kaste mig over. Jeg elsker bare lydbøger. Måske det bliver noget nyt af Julie Caplin. Jeg mangler kun en halv times tid af Maise Njors “Der var engang en mand”. Den er god.

Jeg vil læse..

Mette Carendis bog “Tænd for forbindelsen – forstå tilknytningens kunst”, som jeg netop har hentet på biblioteket i dag. Jeg har fået hende anbefalet flere gange gennem Momunity, og da vi har haft nogle ret hårde dage herhjemme den seneste tid, giver jeg hende lige et forsøg. Lige for tiden er det ret svært at være 3 år, ligesom det er ret svært at være forældre til et barn på 3 år. Suk. Har du nogen erfaring med Mette Carendi?

Det var mine planer for oktober 2021. Hvad er dine planer for oktober?

Følg min blog på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!