Mine planer for november

Mine planer for november
FOTO: Louise Herby.

November i år byder på lidt af en milepæl for mig. Om et par uger er det nemlig præcis et år siden, jeg kunne afmelde mig jobcentret som ledig og begynde på arbejde. Et arbejde jeg er meget glad for og virkelig trives i. Hver dag krydser jeg fingre for, at corona ikke får lov til at spænde ben for den glæde. Hele koncernen skulle være samlet i Oslo her i november, men den tur er desværre udskudt på ubestemt tid. Så, her kommer mine planer for november i år.. Indtil videre.

Mine planer for november er at..

Besøge Hotel Vejlefjord. Min mand og jeg var afsted i denne weekend, og det var fantastisk med spa, lækker middag og +8 timers uafbrudt søvn.

Lancere min nye blog. Jeg glæder mig så meget til at lancere min nye blog med nyt navn og nyt domæne. Den har været længe undervejs.

Holde en fridag. Min mand har fødselsdag i november, og vi har indført fødselsdagsfri. Dagen skal bruges på noget god brunch eller frokost, lidt gave-kiggere og måske en tur i biografen. Går der noget spændende?

Hente mit keramik krus hos KREAmik i Frederikssund. I oktober deltog jeg i et Momunity event med Momunity Frederikssund. Her malede vi hvert vores krus, og jeg er mega spændt på resultatet. Reklame, da jeg er repræsentant for Momunity i Allerød. Jeg har dog betalt for eventet og deltaget på lige fod med de andre.

Bestille tid til frisøren. Det er bare lige det der med at få booket tid og komme afsted. Jeg overvejer at lade min mand svinge saksen, da det bare er spidserne.

Læs også:

Donere blod. Jeg fik lige set, at det er lang tid siden sidst (juni), og det duer jo ikke, når jeg må donere hver 4. måned. Så, afsted med mig. GivBlod burde virkelig sende remindere ud til os, der fast donerer.

Tage forbi en lampebutik. Jeg har arvet et par fine lamper fra min far, men de trænger til at blive sat lidt i stand, og det projekt tør jeg ikke selv kaste mig ud i.

Få vinterdæk på min bil. Nu kan der ikke gå længe, inden det for alvor bliver vinter.

Spise mig mæt i and. November byder på Mortens aften, så jeg vil se, om vi ikke kan få fat i lidt and med det hele. Jeg ved, jeg vil takke mig selv for det på dagen.

Få forsålet mine støvler. Jeg har et par ældre støvler, som trænger til en kærlig hånd og at blive forsålede. Så, jeg må hellere støtte den lokale skomager.

Tage til Bloggers By Heart meetup. Det foregår på Fyn denne gang, og det er vigtigt for mig at understrege, at det er et netværksmøde og ikke et event, og at vi bliver under 10 personer. Så vi forholder os til myndighederne. Anyway, jeg glæder mig til at hilse på især skønne Louise fra The Harbour Girl, som jeg aldrig har mødt irl før ❤

Hvad er dine planer for november?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!