Mine planer for november

Mine planer for november

November måned har jeg glædet mig til længe. Og det er der en rigtig, rigtig god grund til. Mine planer for november er bl.a. at:

Starte på arbejde. Jeg har hintet om det tidligere, og jeg lover, at der snart kommer et separat blogindlæg om, hvad jeg skal. Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg GLÆDER mig til at starte på arbejde igen efter et halvt år som ledig.

Tage med A til tandlægen. A har sin første tid hos tandlægen nogensinde, og jeg håber, det går godt. Det er i hvert fald ofte svært at få børstet tænder på ham, ahem.

Fejre min svigerindes fødselsdag. Sidste weekend var vi til min svigerindes fødselsdag, og det var som altid hyggeligt at se den side af familien.

Tage til eksamen. Som du ved, har jeg de sidste fem uger været på kursus i digital markedsføring hos Bigum&Co. Nu er kurset afsluttet, og i næste uge skal jeg til mundtlig eksamen. Jeg er mega spændt men glæder mig mest til bare at bruge min nye viden i praksis.

Spise flæskesteg hos min mor. I går aftes havde min mor inviteret til flæskesteg og vandbakkelser. Så hyggeligt. Jeg elsker min mors flæskesteg. Udover hendes lasagne er flæskesteg hendes hofret.

Læs eller genlæs: App anbefaling: eReolen

Tage til julefrokost med mit arbejde. Vi er inviteret på MASH til et par gode bøffer, hvilket jeg aldrig siger nej til. Men jeg glæder mig altså mindst lige så meget til at blive luftet. Og til at få kollegaer igen.

Hjælpe med at flytte. Min søster står over for en flytning, så der tropper jeg selvfølgelig op. Senere i november har hun inviteret til forsinket fødselsdag samt housewarming. Er spændt på at se hendes nye hjem.

Tage til spisning i vuggestuen. Vi er inviteret til spisning i vuggestuen en eftermiddag. Så hyggeligt. Så skal jeg bare finde ud af, hvad vi skal medbringe af mad. Tænke tænke.

Fejre min mand. Min mand har fødselsdag i næste uge, men da jeg skal til mundtlig eksamen dagen efter, er jeg nok ikke så selskabelig. Håber på vi kan tage en fridag sammen til at spise en brunch eller frokost, inden jeg starter på arbejde snart.

Tage ud og spise med et par veninder. Vi er stadig tre kvinder fra min mødregruppe, der ses engang imellem. Når vi ikke støder på hinanden i vuggestuen altså. Og i november skal vi ud at spise. Bare os tre.

Afmelde mig som ledig. WUHUU! Jeg glæder mig til at gøre gavn i en virksomhed og til ikke længere at være på dagpenge. Et år på barselsdagpenge og et halvt år på ledighedsdagpenge klæder ikke nogens økonomi.

Tage til julefrokost med Momunity. I slutningen af september blev jeg repræsentant for Momunity i Allerød, og jeg glæder mig til at hilse på alle de andre repræsentanter.

Det var mine planer for november. Sikke mange (og gode!) ting, der er på tapetet i denne måned. Det er altså lidt hyggeligt at lave sådan et overblik. Hvad er dine planer for november?

10 Comments

 1. 14. november 2019 / 15:20

  Sikke nogle dejlige planer for november. Jobstart er også altid så utrolig spændende, med nye opgaver og kolleger. Jeg er også selv ved at skifte internt på mit arbejde, og selv om det ikke er nogen stor forandring i omgivelser, så glæder jeg mig så meget at have nye målsætninger, en ny rolle, en ny identitet? Kan følge din begejstring fuldt ud!

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   15. november 2019 / 21:05

   Jeg skal faktisk tilbage til noget velkendt, så det bliver heldigvis ikke så hårdt med nye indtryk 🙂 Jeg glæder mig sindssygt meget til noget velkendt! Kan godt mærke jeg ikke har nemt ved at være ny. Så, jeg glæder mig også til nye målsætninger, en ny rolle, en ny identitet 🙂 Held og lykke med dit! Dejligt at se du er begyndt at blogge igen 🙂 <3

 2. 13. november 2019 / 00:11

  Lyder godt med jobbet søde – tillykke! 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   13. november 2019 / 11:06

   Tusind tak 🙂 Og stort tillykke med babybulen <3

 3. 11. november 2019 / 08:44

  Gode planer og stort tillykke med jobbet, glæder mig til at høre mere om det 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   11. november 2019 / 09:23

   Mange tak, Stine 🙂 Jeg følger op på det i næste uge 🙂

 4. 11. november 2019 / 06:26

  Igen tillykke med dit nye job, glæder mig til at høre om det.
  /Annette

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   11. november 2019 / 09:23

   Tusind tak, Annette 🙂 Jeg laver et samlet indlæg i næste uge 🙂

 5. Ida Westphall
  10. november 2019 / 19:01

  Det lyder som en masse spændende planer 🙂
  Min november står mest på flytningen. Men også en tur i teatret 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   11. november 2019 / 09:22

   Ja, ik’ 🙂 Dejligt du kan finde tid til en tur i teatret samtidig med flytning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!