Mine planer for min barsel

Mine planer for min barselI morgen er det min sidste dag på arbejde i lang tid. Kl.16 lukker jeg nemlig ned for at gå på barsel. Det er mega vildt at tænke på, at jeg helt tilbage i april stod med en positiv graviditetstest i hånden. Og nu er jeg næsten på vej på barsel. Kan slet ikke følge med. Jeg har efterhånden hørt om mange, der har været sygemeldt fra deres arbejde længe før barsel. Synes jeg har været så heldig, at jeg har kunne passe mit arbejde hver eneste dag. Nu er jeg til gengæld også nået dertil, hvor jeg trænger til at hvile mig noget oftere. Og koncentrationsevnen er heller ikke helt, hvad den har været. Det bliver godt med en stund, hvor jeg selv kan planlægge dagene.

Læs ogsåVi skal have en dreng

Jeg har de sidste par måneder gået og skrevet mine planer for min barsel ned. Altså, i tilfælde af at den lille bassemand ikke kigger ud for tidligt. Han må gerne lige vente et par uger i hvert fald. Og så glæder jeg mig ellers til at hilse på ham. Her kommer et par af mine planer for den næste måneds tid.

Mine planer for min barsel

 • Lave mad til fryseren

Jeg har ikke en kæmpe fryser, men jeg vil gerne lave lidt godt til de første par uger. Bare så vi slipper for at gå alt for meget ombord i mad fra Q8 og det lokale pizzaria. Jeg vil gerne lave bl.a. frikadeller, kødsauce, en gryderet og nogle boller. Bare så der lige er lidt sund og nærende mad at starte ud på.

 • Hygge med nogle søde mennesker

Tænker jeg lige skal nå at nyde en frokost eller en kop kaffe i byen. Har et par forskellige aftaler, som jeg glæder mig til. Har lovet mig selv, at jeg ikke skal have mere end to aftaler pr. dag. Skal huske at passe på mig selv og hvile.

 • Lave puslestedet færdigt

I weekenden fik min mand og jeg hentet det fineste puslebord, som vi har købt brugt af min kollega. Glæder mig til at få vasket babytøjet og lave dymoer til skufferne. Og så skal jeg have fundet nogle hylder eller kasser, der kan hænge oven over. Nå ja, og en lampe og måske en uro. Det vigtigste er at få vasket og sorteret tøjet.

 • Slappe af

Jeg har lovet min mand, at jeg også har nogle dage uden planer. Sådan nogle hvor jeg bare laver god morgenmad {amerikanske pandekager} og tuller rundt derhjemme. Måske ser en film eller læser en bog. Vil også gerne hygge lidt ekstra om bloggen, mens tiden er det.

I morgen efter arbejde er jeg inviteret forbi til pressedag hos Inside PR. De har inviteret på hygge, fremvisning af deres brands og vafler. Jeg kan ikke forestille mig en mere perfekt måde at gå på barsel på.

Som vanligt vender jeg tilbage i starten af december med månedens planer. Her går jeg lidt mere i detaljer omkring mine aftaler.

5 Comments

 1. Girl Interrupted
  29. november 2017 / 04:53

  Jeg kan kun tilslutte mig din kæreste! Hviledage skal der til – og gerne flere end en enkelt eller to. Tog så mange hviledage du overhovedet kan. Når barnet først er her, er der ikke megen tid til at slappe af. Held og lykke med det hele.

  • Lullumut
   Forfatter
   5. december 2017 / 10:23

   Tusind tak 🙂 Jeg prøver virkelig at slappe af men er desværre ikke så god til det 🙂 På den ene side glæder jeg mig helt vildt til, at han kommer ud, og på den anden side stresser jeg lidt over det 🙂

 2. Tina KH
  28. november 2017 / 20:04

  Det lyder så dejligt for dig:-)
  Det er vigtigt med hviledage og nyde maven, synge for ham og snakke med ham, gøre klar til hans komme.
  Nyd det og god sidste arbejdsdag:-)

  • Lullumut
   Forfatter
   5. december 2017 / 10:22

   Tusind tak, Tina 🙂 Synes desværre det er lidt svært at slappe af. Enten føler jeg, at jeg skal støvsuge eller lave andet praktisk. Eller også kan jeg ikke finde ud af, hvad jeg har lyst til at hygge mig med. Er ikke så god til det der afslapning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!